Вивчення англійської мови: з чого краще почати і чому приділити увагу

Вивчення англійської мови: з чого краще почати і чому приділити увагу

09.04.21 13:26 0 731

Як правильно починати навчання англійської: з чого почати, чому приділити особливу увагу?

Вивчення нової іноземної мови може бути захоплюючим, а може - утомливим; може відкрити двері в новий світ, повний цікавих подій, а може - стати справжньою рутиною. Все залежить від вас! Існують різні рівні знання англійської, але незалежно від вашої теперішньої підготовки цілком можна досягти хороших результатів у навчанні.

Рівні англійської мови: перший крок на шляху до успіху

Можна стверджувати, що більшість людей в певній мірі усвідомлюють важливість володіння англійською мовою. Варто визнати, що мета завжди виправдовує засоби. Іншими словами, коли люди добре мотивовані і гранично чітко розуміють, що дасть їм особисто знання іноземної, їх сьогоднішні рівні володіння англійською вже не мають визначального значення. Звичайно, цілі можуть бути абсолютно різними - головне, щоб вони були реальними і мотивуючими особисто вас.

Наприклад, багато людей досягли б хороших результатів і значно підвищили свій рівень знання англійської, якщо мали на меті:

  • Продовжити навчання в англомовному навчальному закладі.
  • Влаштуватися на високооплачувану роботу, на якій потрібен певний рівень володіння мовою.
  • Подорожувати світом і комфортно почувати себе в різних країнах - саме англійська вважається мовою міжнародного спілкування.
  • Іммігрувати в англомовну країну.

Визначившись з метою, важливо продумати, ЯК вивчати іноземну. І тут теж рівні знання мови відіграють важливу роль - від того, наскільки добре людина володіє англійською на даний момент, залежить який підхід у вивченні буде оптимальним: самостійний, з репетитором або на мовних курсах. Якщо учень має мінімум знань, йому може бути гранично складно освоювати іноземну мову без сторонньої допомоги, а ось при більш поглиблено підготовці цілком реально займаючись самоосвітою досягти очікуваного результату.

Визначте свій рівень володіння англійською мовою

Вибираючи відповідний спосіб, як вивчати англійську, рівні допомагають об'єктивно визначити свою підготовку і розробити ефективну стратегію в вивченні. Існують такі рівні знання англійської мови: • А - елементарний.А1 - рівень виживання.А2 - предпороговий. • В - можливість самостійного володіння.В1 - пороговий.В2 - пороговий-просунутий. • З - вільний.С1 - володіння мовою на професійному рівні.С2 - Здатність говорити, писати і розуміти усну / письмову мову досконало.

Визначити рівні в англійському досить просто - для цього існує відповідний тест на рівень володіння англійською мовою. Кожен бажаючий має можливість пройти тест на знання англійської, в рамках якого визначається словниковий запас і здатність використовувати іноземну мову в повсякденному і діловому житті.

Щоб об'єктивно визначити рівень володіння англійською мовою, необхідно пройти безкоштовний тест. Перевірити рівень володіння англійською мовою можна самостійно онлайн або ж на базі спеціалізованих мовних курсів. Тест на знання англійської мови показує рівень підготовки людини і допомагає правильно підібрати програму навчання.

Тест на визначення рівня англійської займає лише 15 хвилин. Хоча сьогодні можна дізнатися рівень англійської онлайн, багато фахівців рекомендують проходити офлайн тест з наступних причин:

  1. Мінімум відволікаючих чинників.
  2. Максимальна об'єктивність (при онлайн тестуванні об'єктивність становить лише 50% -60%).
  3. Тест включає в себе 25 питань - часто при онлайн тестуванні людини щось відволікає і він не встигає відповісти на всі питання.

Тест пройдено - що далі?

Практика тестування і подальшого навчання показує, що у студентів однієї з найбільш складних тем вважаються неправильні дієслова англійської мови. Справа в тому, що неправильні дієслова в англійській утворюють форми Past Simple і Past Participle і вимовляються не у відповідності зі стандартними правилами мови, а особливо - їх необхідно запам'ятати і вивчити.

Деяким студентам допомагає спеціальний список, в якому зібрані всі неправильні дієслова англійської мови - скориставшись їм, буде набагато простіше вивчити неправильні дієслова (англійська) і навчитися їх використовувати.Втім, досвід тисяч людей, які прагнули опанувати англійську, переконливо підтверджує, що вивчити неправильні дієслова англійської, вивчити граматику і лексику буде набагато простіше за допомогою кваліфікованих викладачів.

Школа англійської мови «My English World», яка знаходитися в центрі Харкова гарантує:

  • Об'єктивну оцінку вашого рівня знання англійської.
  • Вибору підходящої програми занять.
  • Кваліфіковану допомогу в тому, щоб вивчити і запам'ятати англійські неправильні дієслова.

Бажаєте покращити свій рівень володіння англійською - не відкладайте це на потім, пора діяти!


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 116)
Попередня новина: Тернопільські освітяни ...
Наступна новина: 16 квітня у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ