HUGO BOSS - німецький бренд елітного ділового одягу та аксесуарів

HUGO BOSS - німецький бренд елітного ділового одягу та аксесуарів

09.04.21 14:47 15 1664

Нині Hugo Boss є одним з найбільш популярних і стильних брендів, який уособлює ділову моду для чоловіків і жінок. Престиж, елегантність та найвища якість — це головні складові торгової марки для успішних людей, знаменитостей та бізнесменів. Кожна колекція бренду демонструє не тільки модні, але й стримано-шикарні вироби.

Трішки з історії Hugo Boss

Зазвичай засновники всесвітньо відомих торгових марок пожинають плоди своєї праці ще за життя. Однак історія Hugo Boss не зовсім типова. Все почалося з того, що Х'юго Бос у двадцяті роки минулого століття шив комбінезони для робітників і солдатів. Досить рідко вказував на речах своє ім'я. За часів Другої світової війни він виготовляв форму для нацистів, щоб не померти з голоду, не замислюючись про розширення свого ремесла.

І лише в 1954 році був випущений перший костюм, який прославив торгову марку. Це сталося вже після смерті Х'юго. Назва бренду на честь діда затвердили онуки засновника — Уве та Йохан Холі. Вони заклали міцний фундамент у розвиток торговельної марки. З самого початку від кожного виробу Hugo Boss віяло солідністю та авторитетом. Бренд добре запам'ятовувався, легко читався та однаково вимовлявся практично на всіх мовах світу.

Hugo Boss та сучасність

Нині Х'юго Босс є одним з найбільш впливових компаній у світі моди. Він знаходиться у власності фінансового гіганта Gruppo Marzotto. Hugo Boss одяг є основою виробництва. Вона являє собою класичний стиль з його елегантністю та шиком. Для ділових жінок і чоловіків вироби бренду є своєрідною уніформою. Костюми та піджаки Hugo Boss не переплутати ні з яким іншим брендом. Успіх, влада і сила асоціюються з престижної одягом німецької торгової марки.

Кожна колекція наповнена вовняними тканинами з чистими волокнами або з різними добавками. Сировина для пошиття закуповують в іменитих італійських виробників.

Основні лінії торгової марки Hugo Boss:

  • Black Lable. Це класика для ділового чоловіка. Чоловічі костюми Hugo Boss - це стиль успішного бізнесмена, політика і публічної особи.
  • Orange Lable. Це одяг для жителів мегаполісу на кожен день в стилі Casual. Комфортний одяг Boss, в якій затишно і легко. Вироби не є виключно спортивного спрямування. Наприклад, тут представлені джинси Hugo Boss.
  • Лінія Hugo. Це одяг, який створений для прогресивної молоді, яка рухається вперед і не стоїть на місці.
  • Baldessarini. Це найдорожчі речі для заможних і впливових людей. Вишуканий і люксовий чоловічий одяг даної лінійки розрахована на успішних бізнесменів.
  • Selection. Це поєднання ексклюзивних матеріалів, копіткої ручної роботи та високої якості.
  • Green Lable. Це одяг, який створений для гравців в дорогий вид спорту — гольф.
  • Boss Woman. Це жіночий одяг Hugo Boss в діловому стилі для бізнес-вумен.

Бренд також випускає свою продукція для дітей. Дитячий одяг Hugo Boss відрізняється стильним виконанням і чарівними деталями. Прищеплювати з дитинства своїм дітям потяг до прекрасного. Лінії німецького бренду виробляють не тільки одяг, але також аксесуари, парфуми й взуття. Завдяки вишуканим доповненням образ ділової людини буде цілісним і завершеним.

Аксесуари та взуття Hugo Boss - ознака успішності

Тільки все найдорожче та найкраще — незрівнянна шкіра крокодила, шикарні хутра, натуральна замша та лакована шкіра. Туфлі, черевики, чоботи зроблені в неперевершеному стилі бренду. Hugo Boss інтернет-магазин одягу дає можливість підібрати взуття та сумочки з одного набору. Купити взуття Hugo Boss - відмінне капіталовкладення не на один сезон. Годинники boss orange чоловічі підкреслять поважність та впливовість будь-якого представника чоловічої статі. Окуляри Hugo Boss - незамінний аксесуар в сонячні дні цілий рік, який зробить акцент на індивідуальності та стилі свого власника.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 106)
Попередня новина: Дорога Єдності М-30: уже ...
Наступна новина: У чому полягають переваги ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Zvezd_s_neba_ne_srivat - 09.04.21

Изумительно!

аватар країна
cutebegemot - 09.04.21

відмінна інфа

аватар країна
vermishelka - 09.04.21

Хе-хе, мой первый коммент :)

аватар країна
infern3 - 09.04.21

Изумительно!

аватар країна
tatianarubin - 09.04.21

Мені все сподобалося

аватар країна
Viktorpan - 09.04.21

реальна тема

аватар країна
sindrom_otmeny - 09.04.21

Блестящая идея

аватар країна
Lizerginn420 - 09.04.21

Блог сделан очень профессионально, и легко читается

аватар країна
MorganLo - 09.04.21

Невероятно!

аватар країна
fckngufckngmom - 09.04.21

Мне не ясно.

аватар країна
fortressaroundyou - 09.04.21

Абсолютно согласен

аватар країна
Nesander - 09.04.21

Радует, что сайт постоянно развивается. Такая статья только прибавит ему популярности.

аватар країна
solominator228 - 09.04.21

Шикарно, добавляю в закладки

аватар країна
verasab - 09.04.21

Я вот думаю, а где Вы материал взяли для этой статьи? Неужели из головы?

аватар країна
AntonBatono - 09.04.21

ніштяг, все правильно написано. Молодець!