Чому використання VPN є важливим?

Чому використання VPN є важливим?

10.04.21 16:19 16 1404

Використання всього потенціалу технології VPN дає масу переваг. У всьому, що стосується приватності, захисту та доступності в Інтернеті, ВПН просто немає рівних. Чим вище рівень розвитку інформаційних технологій та Інтернету, тим вище і попит на VPN, які вже стали обов'язковою частиною нашого життя та нашої безпеки. Однак важливо розуміти, що немає нічого ідеального, і VPN не виняток. Хоча ця технологія розвивалася довгі роки, деякі її аспекти ще далекі від досконалості. Недоліки для кожного користувача будуть свої, але зазвичай вони пов'язані з місцем розташування, інтернет-каналом й іншими факторами. Далі, ж ми розглянемо чому вам все-таки варто використовувати VPN. Ну а якщо ви ще не користуєтесь ним, то на сайті https://finevpn.org/ ви можете завантажити безкоштовний ВПН зі 100 % шифруванням трафіку.

Чому важливо використовувати ВПН?

Якщо ви читаєте важливі листи, переглядаєте соціальні мережі або транслюєте або завантажуєте відео та інший контент, VPN захистить вас від більшості загроз при використанні загальнодоступних і приватних мереж Wi-Fi. Є багато причин для використання VPN, але ми згадаємо тільки найважливіші:

  • VPN захистить Вас. Сьогодні люди все більше хочуть обмінюватися персональною інформацією в Інтернеті. Не дивно, що й хакери, відчувши наживу, все частіше крадуть персональну та фінансову інформацію. Крім того, державні органи та інтернет-провайдери охоче підглядають за вами та стежать за всім, що ви робите в Інтернеті. Зібравши інформацію про вас, вони показують таргетовану рекламу, знижують вам швидкість з'єднання та продають ваші дані кому попало. З VPN всі дані, які передає й отримує ваш пристрій, шифруються, тому ваша персональна інформація залишиться в таємниці й ніхто її не побачить. Державні органи, інтернет-провайдери та хакери, як правило, отримують інформацію шляхом її перехоплення, проте якщо вона зашифрована, вони не зможуть її прочитати, тому що не мають ключа шифрування. Знайте, що у деяких VPN використовуються алгоритми шифрування військового призначення, які надійно бережуть і вашу інформацію, і ваші нерви.
  • VPN відкриває доступ до контенту з географічними обмеженнями. Залежно від того, в якій країні ви живете, деякий інтернет-контент може мати географічні обмеження, через які у вас не вийде його подивитися. Однак з VPN обійти географічні блокування дуже легко: VPN-сервер просто підмінить вашу IP-адресу на свою, і блокування не спрацюють. Наприклад, для перегляду матчів іспанської Прімери потрібно лише під'єднатися до сервера в Іспанії. На жаль, деякі сайти вміють виявляти VPN і блокувати доступ до контенту навіть для них. Особливо в цій справі відзначився Netflix. Відомі IP-адреси скануються на приналежність до VPN-серверів, тому при спробі доступу до контенту Netflix перевіряє IP-адресу по своїй базі та блокує доступ. Однак це досить складний алгоритм, який мало хто застосовує.
  • VPN може збільшити швидкість з'єднання. Віртуальні приватні мережі та інтернет-провайдери не в захваті один від одного. Поки інтернет-провайдери намагаються обмежувати швидкість з'єднання, щоб трохи більше заробити на абонентах, VPN борються за безлімітний доступ до всього, щоб користувачі могли дивитися, транслювати та завантажувати контент без перешкод. Інтернет-провайдери іноді спеціально знижують швидкість доступу, якщо користувачі витрачають багато трафіку. Коли ж весь трафік зашифрований, інтернет-провайдери не знають, які саме дані передаються по VPN, а отже, не можуть нічого обмежити. Хороші VPN-провайдери пропонують настільки високі швидкості, що різниця зі звичайним інтернет-каналом майже непомітна. Відповідно, для вільного пересилання приватної інформації, а також для трансляції, завантаження та перегляду контенту в Інтернеті швидкість буде дуже пристойною.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 115)
Попередня новина: «Соната» – необходимая ...
Наступна новина: HYIP-инвестиции - ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Иванова А.П. - 11.04.21

було цікаво вас почитати, спасибі і удачі!

аватар країна
AsaScis - 10.04.21

Вы Преувеличиваете.

аватар країна
Comewithme - 10.04.21

Досить цікава і пізнавальна тема

аватар країна
lol959595 - 10.04.21

Хм… У каждого абрама своя программа.

аватар країна
koptelova - 10.04.21

Великолепная идея

аватар країна
iblyntic - 10.04.21

Прямо даже не верится

аватар країна
marbledog - 10.04.21

Готов дискутировать по теме?

аватар країна
kupiros - 10.04.21

Полезного много нашла для себя

аватар країна
thepoxa - 10.04.21

вот это позитив) просто класс)

аватар країна
onionshert - 10.04.21

А какой это движок? тоже хочу блог завести

аватар країна
nvskv - 10.04.21

Мне все понравилось, только если бы еще денег на длоге дали или конкурс провели, было бы вообще отлично.

аватар країна
Mur38 - 10.04.21

вот это позитив) просто класс)

аватар країна
yanimener - 10.04.21

О чем глаголят все эти люди в комментах?

аватар країна
Baklajan777 - 10.04.21

ВАУ....=)

аватар країна
heizieh - 10.04.21

Статья не однозначная - нельзя бросаться в крайности.

аватар країна
lohadka - 10.04.21

тема реально стара