Як правильно вибрати меблі?

Як правильно вибрати меблі?

13.04.21 16:42 11 521

Вибираючи меблі в квартиру, кожна людина відштовхується від своїх уподобань в плані дизайну. Але потрібно пам'ятати, що меблі повинні бути не тільки красивими, але й функціональними та безпечними. Далі, ми вам ознайомимося з основними правилами вибору меблів. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину homenest.com.ua, в якому безпосередньо можна придбати сучасні меблі за доступною ціною.

Правило № 1

При покупці меблів в будь-яку з кімнат слід враховувати габарити самого приміщення. Наприклад, якщо ви купуєте ліжко в невелику кімнату, відповідно меблі не повинні займати весь її простір, щоб не виникало відчуття захаращеності. Велике кругле ліжко підійде для такої ж великої кімнати.

Правило № 2

Намагайтеся віддавати перевагу меблям з дерева. Ціна на дерев'яні меблі буде значно вищою, ніж на ДСП, але ви будете впевнені в їх безпеці та довговічності. Якщо ви не можете придбати дорогі меблі, тоді варто розглянути варіант з фанери. Такі меблі трішки дешевші, але все одно - досить міцні.

Правило № 3

Купуючи шафи, комоди та висувні ящики, переконайтеся в їх міцності. Обов'язково перевірте механізми, відкриваючи й закриваючи дверцята. Також варто ненадовго відкрийте всі ящики і потримайте їх у такому вигляді, щоб зрозуміти, що вони нікуди не зрушуються, що не завалюються та закриваються досить легко.

Правило № 4

Щоб меблі прослужили вам довгий час, потрібно максимально уникати в них цвяхів та клею, оскільки всі ці елементи згодом почнуть просто відпадати. Особливу увагу слід звертати на торці та місця з'єднання.

Правило № 5

Вибирати м'які меблі потрібно в залежності від вашого способу життя. Якщо у вас в будинку живе великий пес і йому дозволено лежати на дивані, то бажано відмовитися від шкіряної світлої моделі. Краще вибрати ту, за якою простіше доглядати. Варіант з функціональними темними меблями варто розглянути й сім'ям з маленькими дітьми, які в будь-який момент можуть перевернути сік або їжу.

Правило № 6

Вибираючи меблі на твердих і високих ніжках, подивіться, як вони закріплені. Уникайте цвяхів і шурупів в кріпленні для них. Добре, якщо ніжки дерев'яні, а не залізні.

Правило № 7

Не варто вибирати меблі яскравих кольорів, бо незалежно від дизайну вашої кімнати з часом помаранчевий диван вам набридне та почне дратувати. Намагайтеся віддавати перевагу меблям світлих або темних відтінків, але без кричущих вставок і т. д.

Правило № 8

Вибираючи диван у вітальню, віддавайте перевагу класичним циліндричним пружинам. Для відчуття м'якості розглядайте зиґзаґоподібні котушки, які при натисканні повинні легко та швидко згинатися, а після відпускання відразу ж повертатися на місце.

Правило № 9

Вибираючи диван з подушками, ретельно промацайте їх і огляньте. Краще, щоб такі вони були твердими, бо з часом вони будуть краще тримати форму. Чохли на подушках також повинні бути знімними, щоб в разі забруднення їх було легко зняти і випрати, а не перепирати подушку, яка зможе деформуватися.

Правило № 10

Щоб купити якісні меблі за низькою ціною, покупку потрібно здійснювати в правильний час. Зазвичай все меблеві магазини періодично влаштовують розпродажі та проводять інвентаризацію. Регулярно стежте за вартістю меблів, і ви можете стати володарем якісних дерев'яних меблів по дуже приємній ціні.

Правило № 11

Отримати хорошу знижку, безумовно, можна в магазині в дні розпродажу, однак, не слід «клювати» й на занадто низьку ціну, бо ніхто не стане віддавати хороший товар за безцінь. Дешевий товар говорить про його погану якість. Зверніть увагу на всі механізми, а також перевірте меблі на наявність зовнішніх пошкоджень. Якщо незначні поломки не викликають у вас ніяких побоювань, і ви готові придбати цю річ, тоді вибір тільки за вами. Але пам'ятайте, що скупий платить двічі.

Висновки

При виборі меблів в свою квартиру не біжіть в перший-ліпший магазин, щоб купити найдешевшу шафу або ліжко. Обміркуйте всі нюанси та підбирайте меблі до вашого інтер'єру.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 117)
Попередня новина: Торги ProZorro і комерційні ...
Наступна новина: Алюмінієві композитні ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
JunkieLover - 13.04.21

Очень познавательно. Спасибо.

аватар країна
tuchka_aloha - 13.04.21

Мало почуттів .. але красиво ...

аватар країна
rollingstoner - 13.04.21

Видно, что автор старается сделать свой сайт для простых людей, и мне кажеться, что это у него неплохо получается.

аватар країна
Slideskull - 13.04.21

Даже и не докопаешься.

аватар країна
lost_post - 13.04.21

Очень хорошая идея

аватар країна
acidizer - 13.04.21

ух ти...

аватар країна
attelis - 13.04.21

Дякую за цікавий матеріал!

аватар країна
marbledog - 13.04.21

И правда креатив…супер!

аватар країна
Long_boat - 13.04.21

щось в цьому є, безумовно

аватар країна
Horomaster - 13.04.21

Вот это да!

аватар країна
sp3cc - 13.04.21

Мені все сподобалося