Алюмінієві композитні панелі: переваги

Алюмінієві композитні панелі: переваги

13.04.21 16:55 11 559

Переваги алюмінієвих композитних панелей (АКП) перед багатьма іншими фасадними матеріалами є досить істотними. Саме завдяки їм ці панелі отримали таку широку популярність та полюбилися як будівельникам, так і клієнтам. Щоб якийсь фасадний матеріал сподобався і замовнику і будівельнику він повинен об'єднувати в собі важливі для кожного з них характеристики. Так для замовника найчастіше важливі кілька речей: гарний зовнішній вигляд, довговічність, легкість в обслуговуванні та ціна. Для будівельників важливі — легкість матеріалу в обробці та монтажі. Всім цим умовам, як раз і відповідають алюмінієві композитні панелі. До речі, придбати їх можна в ексклюзивного дистриб'ютора alutal.com.ua. Ну а далі ми докладніше розглянемо основні переваги АКП.

Основні плюси алюмінієвих композитних панелей:

  • Висока зносостійкість.  Завдяки міцному високоякісному покриттю, АКП стійкі до різних атмосферних опадів і перепадів температур.
  • Не вигоряють. Спеціальне покриття захищає панелі від вигорання, що дозволяє їм зберігати первісний колір весь гарантійний термін експлуатації (не менше 25 років).
  • Високий рівень пожежної безпеки. Спеціальні добавки до полімерних наповнювачів композитних панелей роблять їх погано горючими або взагалі не горючими. Завдяки цьому АКП часто застосовуються для облицювання АЗС, торгових центрів, вокзалів та інших об'єктів.
  • Легка вага. Лист алюмінієвої композитної панелі важить в середньому від 4 до 7 кг. Це набагато менше ваги інших фасадних матеріалів. Цей показник важливий, тому що використання композитних панелей дозволяє знизити навантаження на несучі конструкції будівлі.
  • Широка колірна гама. Спеціальна плівка-покриття дозволяє зробити АКП практично будь-якого кольору та відтінку. Крім того, сучасні матеріали можуть бути не тільки різного кольору, але й різної текстури, імітуючи дерево, граніт або мармур.
  • Відмінна вологоізоляція. При потраплянні вологи на поверхню вентильованого фасаду з композитних панелей, вона стікає у дренаж. Це не дає волозі проникнути на утеплювач і стіни будівлі.
  • Додаткова звукоізоляція. Вентильована фасадна система з алюмінієвих панелей має на увазі використання утеплювача між стіною будівлі та самими панелями, що й дає таку перевагу, як звукоізоляція.
  • Легкість у догляді та експлуатації. Будь-яке забруднення, від пилу до нальоту, видаляється з поверхні композитних панелей простою водою.
  • Простота обробки. Алюмінієвий композит легко піддається обробці. Це дуже зручно, тому що дозволяє виготовляти панелі практично будь-якої форми для облицювання колон, арок, балконів та інших архітектурних форм.
  • Легкість та висока швидкість монтажу. Вентильовані фасади з алюмінієвих композитних панелей можна монтувати в будь-який час року. Монтаж панелей технічно не складний та не займає багато часу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 105)
Наступна новина: Що таке клімат-контроль?

КОМЕНТАРІ

аватар країна
xuman - 13.04.21

Шикарно, додаю в закладки

аватар країна
Why_Hussein - 13.04.21

Интересует размещение рекламы на вашем сайте.

аватар країна
Натали - 13.04.21

Я звичайно, мало, що тямлю в даній темі, але постараюся осилити.

аватар країна
nnycT0Ta - 13.04.21

Очень интересно! Судя по некоторым откликам ….

аватар країна
evgrin - 13.04.21

Каменти жгут! :-D

аватар країна
Kir_il - 13.04.21

У вас абстрактное мышление

аватар країна
- 13.04.21

Восхитительно..

аватар країна
suka_emi - 13.04.21

Ух ты :) Здорово как!

аватар країна
zingtt - 13.04.21

Только золотые руки могли набить такой прикольный материал

аватар країна
hellw13 - 13.04.21

Каменти жгут! :-D

аватар країна
Msrew - 13.04.21

ось це позитив) просто клас)