США направлять до Німеччини додатково 500 своїх військових

США направлять до Німеччини додатково 500 своїх військових

14.04.21 09:04 0 394
Сполучені Штати направлять додатково 500 своїх військовослужбовців до Німеччини. Про це заявив під час візиту у Берлін глава Пентагону Ллойд Остін.

Його слова стали підтвердженням того, що нова адміністрація США переглядає плани попереднього президента Дональда Трампа, який збирався вивести з Німеччини близько 12 тисяч військових.

«Ми більше не плануємо скорочення військ», – наголосив Остін на спільній пресконференції з міністром оборони ФРН Аннеґрет Крамп-Карренбауер.

Остін додав, що посилення американського контингенту на німецькій території має продемонструвати рівень партнерства між країнами і відданість Вашингтону своїм зобов'язанням перед НАТО.

Президент США Джо Байден під час передвиборної кампанії минулого року і після вступу на посаду в січні не раз заявляв, що має намір відновити трансатлантичні зв'язки країни з союзниками по НАТО після непростого періоду відносин за адміністрації Трампа. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доля «Північного потоку-2» залежить від послідовності адміністрації США – Коболєв

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Какие ритуальные услуги ...

КОМЕНТАРІ