Акція під ОП: розгляд апеляції на арешт двох учасників відклали через підозру на COVID-19 у судді

Акція під ОП: розгляд апеляції на арешт двох учасників відклали через підозру на COVID-19 у судді

15.04.21 08:52 0 371
Розгляд апеляційних скарг на домашній арешт учасників акції під Офісом президента Сергія Філімонова та Олексія Білковського перенесли через стан здоров'я головуючого судді. Про це Радіо Свобода повідомили в пресслужбі Київського апеляційного суду.

«Головуючий суддя у даних справах – (Валерій – ред.) Лашевич. Наразі в нього є підозра на COVID-19, здав тест, але результатів тесту ще немає. Тому причина – це відсутність повного складу суду», – розповіла речниця суду Тетяна Геведзе.

Дату нового засідання у пресслужбі пообіцяли повідомити згодом.

Читайте також: У ДУС розповіли, яка орієнтовна вартість ремонту Офісу президента після акції

Раніше активіст Сергій Стерненко повідомив, що розгляд апеляції на запобіжні заходи Сергію Філімонову та Олексію Білковському відкладено. Вони були заплановані на 10 годину (Білковський) і на 14:00 (Філімонов) 14 квітня.

«Коли адвокати хлопців вже були в суді, їм повідомили, що засідання не відбудуться. Щоправда, чому саме — нормально ніхто не пояснив. За неофіційною інформацією, головуюча суддя пішла у відпустку. Але журналістам пресслужба суду повідомила, що суддя захворіла», – написав він.

Печерський районний суд Києва 1 квітня відправив під цілодобовий домашній арешт учасника акції протесту біля Офісу президента 20 березня, лідера праворадикальної організації «Гонор» Сергія Філімонова. Наступного дня такий же запобіжний захід суд обрав іншого учасника Олексія Білковського. Їх підозрюють у хуліганстві. ФОТОГАЛЕРЕЇ: До і після: як розмалювали Офіс президента і як будівля виглядає зараз – фоторепортаж

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Instagram проводить ...
Наступна новина: Путін заявив,що отримав ...

КОМЕНТАРІ