«Спроба жорстко принизити» – голова HRW про ситуацію з Навальним у Росії

«Спроба жорстко принизити» – голова HRW про ситуацію з Навальним у Росії

15.04.21 08:21 0 336
Виконавчий директор міжнародної правозахисної організації Human Rights Watch Кеннет Рот назвав те, що відбувається з російським опозиціонером Олексієм Навальним у колонії, «спробою жорстоко принизити лідера опозиції». В інтерв'ю телеканалу «Дождь» Рот зазначив, що організація не має доступу до в'язня, і правозахисники опосередковано збирають інформацію про те, що відбувається з Навальним.

За словами голови Human Rights Watch, він побачив спроби «зламати» політика в тому, що з Навального знущалися в тюрмі. Його будили щогодини, щоб перевірити, чи не втік він. Крім того, у опозиціонера є кілька медичних проблем. Це дві міжхребцеві грижі, які супроводжуються сильним болем, респіраторні захворювання і лихоманка. Попри це, Навальному відмовляють в наданні незалежної медичної допомоги, додав правозахисник.

Кеннет Рот наголосив, що правозахисники дуже стурбовані станом Навального. Якщо Навальний помре в колонії, «світ оскаженіє», сказав він в інтерв'ю. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Юлія Навальна відвідала чоловіка у колонії: каже, що він ледве говорить

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина отримала ...
Наступна новина: Посла Росії викликали до ...

КОМЕНТАРІ