Телеведуча Лідія Таран поділилася мультфільмом про мрії

Телеведуча Лідія Таран поділилася мультфільмом про мрії

16.04.21 17:54 8 1141

Відома українська телеведуча Лідія Таран поділилася в соцмережах мультфільмом на соціальну тематику та запросила підписників до перегляду.

«А тут наші мрії підкорюють Всесвіт! Запрошую до перегляду мультфільму малих і дорослих. Надихайтеся і мрійте, бо думки про найголовніше та найважливіше роблять дива. Запевняю вас!)» — написала ведуча ТСН

Мультфільм «Промінь мрій» був створений проєктом Лідії Таран — «Здійсни мрію». У 2018-2019 роках велика команда благодійників провела масштабну акцію #МояДитячаМрія та тур містами України, метою було зібрати 100 000 малюнків дитячих мрій з усієї країни та надихнути дітей мріяти без меж. До акції також долучилися Тіна Кароль, MONATIK, Руслан Сенічкін, Наталія Мосейчук, Неля Шовкопляс, Дмитро Шуров, Олександр Попов, Алла Мазур, Валентина Хамайко, Людмила Барбир, Єгор Гордєєв, Марічка Падалко, DZIDZIO, Сергій Бабкін, Юлія Саніна, Ігор Ласточкін та інші.

Зібрані під час артмарафону малюнки стали основою анімації “Промінь мрії”. Це 3 хвилини намальованої історії про мрійника, який є в кожному з нас. 

Художники оцифровували малюнки — робили фото і сканували. Тут і різнокольорові будинки, і рожевий дракон, червоний супермобіль, ракета, джунглі, море і сонце! Далі в спеціальних програмах створювали цілі світи Планети мрій.

Подивіться мультфільм про те, як бажання стають реальними і летять прямо до космосу, щоб розповісти усьому Всесвіту про мрії українських дітлахів — https://www.youtube.com/watch?v=lQUOzNZwsYE. Мультфільм вчить мріяти без меж і аж до зірок, не боятися і вірити в себе, адже мрії збуваються.

Дивовижну візуалізацію «Променю мрій» створили студія SKILZ та AR Live Animation. Під час Kyiv Lights Festival у серці столиці, на Хрещатику - мультфільм було показано на всій будівлі мерії, наче на гігантському екрані, а намальовані дітьми мрії  злітали в небо у доповненій реальності. Одночасно у місті Золочеві, Львівської області, понад 100 000 малюнків з дитячими мріями, закодовані в електромагнітний сигнал, були відправлені у відкритий Всесвіт з потужного радіотелескопу.

Ще майже 39 світлових років буде летіти сигнал з України до планети, схожої на Землю - TRAPPIST-1. Промінь мрій - перша такого плану акція у світі. 

Ця подія надихнула співачку Jerry Heil написати космічну пісню - #Моядитячамрія та створити кліп з малюнків. 

Неможливе стає можливим, якщо цього забажати. Давайте разом з проєктом Здійсни мрію наближати мрії дітей до реальності. Віконце допомоги тут —  https://wish.1plus1.ua/help 

Проєкт "Здійсни мрію" стартував 2016 року у Всесвітній день бажань. За час існування проєкту здійснено сотні грандіозних мрій маленьких пацієнтів лікарень. Мета — надихнути малюків мріяти та мотивувати на одужання.

Сайт проєкту: https://wish.1plus1.ua 

Мультфільм «Промінь мрій»: https://youtu.be/lQUOzNZwsYE 

Допис Лідії Таран: https://www.facebook.com/1plus1.Taran/posts/308136530679033 

Instagram «Здійсни мрію»: https://instagram.com/zdiysny_mriyu

Facebook «Здійсни мрію»: https://www.facebook.com/ZdiysnyMriyu 

Кліп Jerry Heil - https://www.youtube.com/watch?v=1ub78V7szas

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 118)
Наступна новина: Корм для животных: как ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
don_mikey - 16.04.21

Монетизацією краще займіться. А так чудово!

аватар країна
BONDSTREET - 16.04.21

Только золотые руки могли набить такой прикольный материал

аватар країна
attelis - 16.04.21

І правда креатив ... супер!

аватар країна
Eva12345 - 16.04.21

Спасибо за Ваш труд!!

аватар країна
Chlenonosec - 16.04.21

соглашусь с автором

аватар країна
sashaleon - 16.04.21

Я ось думаю, а де Ви матеріал взяли для вирішення описаної у статті, невже з голови?

аватар країна
BROYDYAGA - 16.04.21

Через некоторое время Ваша статья станет популярной. Запомните мои слова.

аватар країна
Funnygoat - 16.04.21

ИМХО смысл раскрыт от А, до Я, автор выжал всё что можно, за что ему респект!