МЗС Британії викликало посла Росії через дії Москви

МЗС Британії викликало посла Росії через дії Москви

17.04.21 10:10 0 353
Міністерство закордонних справ Великої Британії повідомило 15 квітня, що викликало посла Росії у Лондоні, щоб висловити «глибоку стурбованість» через її «зловмисні дії».

Як пояснили у міністерстві, йдеться про «кібервторгнення, втручання у демократичні процеси та нарощування збройних сил поблизу українського кордону та у незаконно анексованому Криму».

Наголошується, що уряд сполученого королівства висловив послу свою підтримку рішення президента США Джо Байдена запровадити санкції проти Росії. Заступник глави МЗС Філіп Бартон повідомив російському дипломату, що, за їхніми оцінками, саме російські спецслужби стоять за кібератакою SolarWinds.

Бартон також висловив стурбованість щодо недавнього нарощування Росією військ біля українського кордону та в окупованому нею Криму. Він назвав такі дії Росії «небезпечними та дестабілізуючими».

«Росія має свої провокації і знизити напруженість у відповідності зі своїми міжнародними зобов'язаннями», – заявив Бартон. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США: Байден попереджав Путіна про санкції

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підключення 3000 сіл до ...
Наступна новина: Для виготовлення ...

КОМЕНТАРІ