«Книжковий арсенал» перенесли на кінець червня

«Книжковий арсенал» перенесли на кінець червня

17.04.21 08:52 0 324
Міжнародний фестиваль «Книжковий арсенал» перенесли на 23-27 червня. Організатори пояснюють це тривалим зростанням кількості хворих на COVID-19 у Києві та продовження локдауну.

«Вчора було подовжено локдаун і ми розуміємо, що дата його закінчення може виявитись неостаточною – ситуація з ковідом загрозлива. Планувати таку велику подію при такій несталості неможливо. Ми розуміємо, що у нас є два варіанти – вже зараз скасувати «Книжковий Арсенал» цього року наживо або зробити спробу врятувати фестиваль. Ми обираємо другий пункт», – заявила директорка «Мистецького арсеналу» Олеся Островська-Люта.

Зазначається, що фестиваль збереже свій гібридний формат: книжковий ярмарок, події кураторських програм, нагородження переможців конкурсів «Найкращий книжковий дизайн» та «Антитвір» відбудуться наживо в Мистецькому арсеналі. Частина з цих подій складе онлайн-програму фестивалю – її можна буде подивитися у будь-якому куточку світу. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Всупереч СOVID-19». Фестивалі та мистецькі події 2020 року, які відбулися, попри пандемію

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ