Що таке довгострокове укладання брів?

Що таке довгострокове укладання брів?

19.04.21 23:13 0 1052

Довготривала укладка брів або біофіксація — салонна процедура фіксації кошлатих і неслухняних брів.
Довготривала укладка брів особливо корисна для дівчат з густими бровами, які не підвладні звичайним фіксуючим засобам і ростуть хаотично. Результат біофіксаціі — ідеально укладені брови без ефекту склеєності. До речі, в Києві дану процедуру можна провести в салоні "Ле Бланк": https://leblanc.ua/ru/dolgovremennaya-ukladka-brovey/.

Процедура довготривалого укладання брів: що потрібно знати?

Як правило, біофіксація проводиться в 3 етапи:

  • Спеціаліст готує брови. На даному етапі видаляються залишки косметики, а самі брови знежирюються та розчісуються. Потім спеціаліст наносить на брови перший склад — це гелеподібна субстанція, до складу якої входить тіогликолят амонію. Він розм'якшує волосся, роблячи його слухняним.
  • Після цього майстер накриває брови плівкою на 10-15 хвилин, після чого видаляє склад сухою ватною паличкою.
  • Спеціальною щіточкою на брови наноситься другий склад. Він нейтралізує і припиняє дію першого складу. Через 10 хвилин другий склад видаляється з брів змоченим у воді ватним диском.
  • І нарешті, на брови наноситься третій склад. Його основу складає аргановое, касторове або персикове масло. Воно відновлює кутикулу волосся і закріплює отриманий результат.

Якщо волоски після довготривалого укладання посвітліло, майстер запропонує вам фарбування і корекцію брів.

Біофіксація брів: цікаві факти

  1. Довготривала укладка фіксує форму брів. Але при цьому волоски потребують щоранкового ритуалу: розчесати, додати напрям, зафіксувати. Без цього брови будуть виглядати недбало.
  2. Між процедурами потрібно робити перерву — все-таки склад змінює структуру волосків, вони можуть стати сухими та ламкими. Рекомендується повторний візит, коли повністю пройде ефект від попередньої процедури. І брови повернуться до колишньої форми.
  3. Основний ефект тримається місяць-півтора. Потім все поступово починає повертатися на свої місця. В середньому, через 2-2,5 місяці біофіксацію можна повторити.

Висновки

Довготривала укладка може дати як приголомшливий ефект, так і розчарувати, якщо ви не готові доглядати за бровами більше, ніж зазвичай. Але головне, це знайти майстра, який розуміє, що робить — тоді ви не розчаруєтеся та отримаєте саме той ефект, на який розраховували.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 106)
Попередня новина: Готелі в Коблево: що ...
Наступна новина: Преимущества аренды BMW в ...

КОМЕНТАРІ