ЖК «Зіркова Вежа-2» у Вишгороді

ЖК «Зіркова Вежа-2» у Вишгороді

19.04.21 23:38 0 428

Не довівши до кінця будівництво ЖК «Зіркова Вежа» у Вишгороді, забудовник вирішив почати по сусідству будівництво ще одного житлового будинку. Нумо розгляньмо новий проект докладніше.

ЖК Зіркова Вежа: що потрібно знати?

ЖК Зіркова Вежа2, як і його «старша сестра», з'явиться на північно-західній околиці Вишгорода, недалеко від Київської ГАЕС. Вулиця Шолуденка, по якій ведеться будівництво, забудовується сьогодні досить активно — тут, по суті, формується новий мікрорайон міста. Зокрема, тут будуються і побудовані ЖК «Зірковий», «Велесгард», «Зеніт», «Французький бульвар», Start Life і, звичайно, «Зіркова Вежа». Крім будинків, тут з'являються різні магазини, салони, дитячі садки (приватні) та інші об'єкти побутової інфраструктури, так що життя в новому мікрорайоні потихеньку стає досить комфортною.

Зовні ЖК «Зіркова Вежа-2» буде практично точною копією сусіднього ЖК «Зіркова Вежа». В принципі, це й не дивно: забудовник у даних проектів один і той же — ТОВ «Еліт-Фасад Груп». Який, до того ж, вважає за краще не «винаходити велосипед», а будувати всі свої об'єкти за схожими проектами. ЖК «Зірка Дніпра», «Зірковий», «Зірка Вишгорода» - всі вони мають досить багато спільних рис: чіткі лінії фасаду, колірна гамма обробки, витримана в зеленувато-піщаних тонах, комбінація відкритих балконів з панорамним склінням лоджій. Загалом, навіть без знання назви ЖК (всі вони мають в ньому відсилання до «зірок»), вгадати забудовника можна за зовнішнім виглядом новобудови. І це не погано, а в якійсь мірі, навіть стильно.

Але повернемося до ЖК «Зіркова Вежа-2». Планується, що це буде двосекційний 9-поверховий будинок, який побудують за монолітно-каркасною технологією. На перших поверхах розмістяться нежитлові приміщення: офіси, магазини, салони та інші об'єкти власної інфраструктури. Територія комплексу буде закритою для сторонніх і охороняється. Також забудовник обіцяє подбати про наявність паркомісць для автомобілів майбутніх мешканців — біля будинку планується організувати стоянку на 100 машиномісць. Правда, швидше за все така велика стоянка буде загальною для двох будинків («Зіркова Вежа» та «Зіркова Вежа-2»).

Якщо говорити про характеристики новобудови, то стіни тут планують викладати з газоблоку, фасад утеплять мінеральною ватою, поштукатурять і пофарбують. Вода, каналізація та електрику тут будуть централізованими, а система опалення — автономної, від власної котельні.

Цікаво, що ЖК «Зіркова Вежа-2» буде класом нижче, ніж сусідня «Зіркова Вежа» - якщо перший проект позиціюється як «комфорт» клас, то ЖК з цифрою «2» віднесли до економ-класу. В принципі, це не дивно: квартири тут будуть меншою площею, а 3-кімнатних квартир в новому проекті взагалі не передбачено. Зате на поверсі квартир буде менше — всього 8, на відміну від 9 в «старшому» будинку. Розвозити мешканців по поверхах буде 1 ліфт.

Попри те, що квартири будуть трохи меншими, говорити про те, що вони тут зовсім крихітні не доводиться. Площі 1-кімнатних складають 35-46 м², а 2-кімнатних - 57-67 м².

Підготовкою квартир до обробки забудовник займатися не буде — будівельники зроблять тільки стяжку підлоги, заведуть у квартири комунікації та змонтують систему опалення. Рештою роботами майбутні мешканці займуться самостійно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 103)
Попередня новина: Преимущества аренды BMW в ...
Наступна новина: Офіційний курс знову став ...

КОМЕНТАРІ