До Дня працівника пожежної охорони міський голова Сергій Надал привітав та нагородив тернопільських вогнеборців

До Дня працівника пожежної охорони міський голова Сергій Надал привітав та нагородив тернопільських вогнеборців

20.04.21 10:24 0 367
З нагоди професійного свята – Дня працівника пожежної охорони, міський голова Сергій Надал привітав вогнеборців 1 Державного пожежно-рятувального загону 1 ДПРЧ Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільські області.

За сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі, оперативне розв’язання поставлених задач та вагомий особистий внесок у справу захисту життя і здоров’я людей кращих працівників пожежної служби нагороджено почесними відзнаками міського голови.

«Пожежники – це люди мужньої професії, яка потребує відваги і самовідданості. На Вас покладено надзвичайно почесний та відповідальний обов’язок – охороняти безпеку жителів нашого міста, адже немає нічого дорожчого, ніж життя людини, – наголосив Сергій Надал. – Пожежна служба Тернополя - це структура, без якої неможливе саме існування міста. Вогнеборці стали гордістю міста, його героями. Ви не раз доводили безмежну відданість своїй справі, що завжди знаходилась на межі ризику. І як результат – попереджені та приборкані пожежі, врятовані людські життя, збережені матеріальні й культурні цінності. Багато з Вас віддало свій обов’язок Батьківщині у зоні бойових дій. Завдяки вам Тернопіль залишається спокійним містом».

Міський голова подякував тернопільським пожежникам за вірність присязі і патріотизм та побажав здоров’я, витримки, сили і наснаги у щоденній нелегкій справі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Дощі,грози,град»: у ...
Наступна новина: Тернополянин Сергій Лисобей ...

КОМЕНТАРІ