Застосування пісковика: що потрібно знати?

Застосування пісковика: що потрібно знати?

20.04.21 12:37 0 703

Пісковик — це осадова гірська порода, основу якої складають піщинки, зчеплені в одне ціле мінеральною речовиною. Якщо говорити про особливості мінерального складу, то в камені може переважати кварц (60-90 %) або польовий шпат. Специфіка складу визначає й фізичні характеристики каменю. Пісковик може мати щільність в діапазоні 2250-2670 кг / м³, показник водопоглинання - 0,6-6 %. Маючи такі характеристики, піщаник може і застосовується для мощення у вигляді плитняку, плитки та бруківки. Він відмінно показує себе в роботі та дозволяє реалізувати найрізноманітніші задуми дизайнерів. Далі, ми розглянемо основні плюси даного будматеріалу та сферу використання. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "KievStone": http://kievstone.com.ua, де безпосередньо можна придбати в Києві.

Переваги пісковика:

  • Даний матеріал відмінно виглядає в роботі — він дозволяє реалізувати найрізноманітніші оздоблювальні рішення будь-якого ступеня складності.
  • Пісковик добре вписується в ландшафт. Це створює відчуття цілісності оформлення всього ансамблю споруди та гармонії з природою. Крім того, матеріал прекрасно поєднується з деревом — обробка виходить оригінальною та особливо красивою.
  • Пісковик можна використовувати в будь-якому кліматі. В Україні, де погода змінюється досить часто, така якість матеріалу є однією з найголовніших.
  • З піщанику пиляють плитку та бруківку різних форм і розмірів.

Пісковик у внутрішньому та зовнішньому оздобленні

Пісковик використовується для внутрішньої обробки. Його можна побачити в оздобленні стін, підлог й інших елементів простору. Даний матеріал гармонійно поєднується з сучасними будматеріалами та підходить для оздоблення інтер'єрів, виконаних в самих різних стилях. Особливо часто він використовується для оздоблення інтер'єру в стилі кантрі.

Пісковик, маючи форму плоского плитняку або рваного дикого каменя осколкової плити, знаходить широке застосування в зовнішніх обробках. Таких як, облицювання вертикальних поверхонь всіх будівельних, ландшафтних й інших об'єктів. Особливо цікаво пісковик виглядає у вигляді плитки, з використанням різних кладок. Пісковик, витриманий стиль і хороший майстер, допоможуть Вам підкреслити статус Вашого заміського володіння.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 104)
Попередня новина: Папа Римський закликав ...
Наступна новина: Макрон: для Росії треба ...

КОМЕНТАРІ