На Тернопіллі люди,які користувалися пільговим проїздом,повинні і надалі отримувати цю послугу,-- Володимир Труш

На Тернопіллі люди,які користувалися пільговим проїздом,повинні і надалі отримувати цю послугу,-- Володимир Труш

21.04.21 10:05 0 421
Питання компенсації за пільгові перевезення обговорили у Тернопільській обласній державній адміністрації.

Зустріч відбулася за участю голови Тернопільської ОДА Володимира Труша, директора управління взаємовідносинами з органами державної влади АТ «Укрзалізниця» Дмитра Романюка та міського голови Тернополя Сергія Надала.

- Ми обговорювали питання підвищення співпраці Укрзалізниці та органів місцевого самоврядування. Як ви знаєте Укрзалізниця, надає послугу з пільгового перевезення для окремих категорій громадян. Органи місцевого самоврядування повинні компенсувати витрати за цю послугу. Але наразі підприємство недоотримує значну частину коштів. За сприяння обласного керівництва ми розпочали роботу з органами місцевого самоврядування щодо посилення взаємодії та виконання ними своїх функцій в частині компенсації за пільгові перевезення, - зазначив Дмитра Романюка.

- Зустріч була конструктивною. Наша спільна позиція - люди, які користувалися пільговим проїздом, повинні і надалі отримувати цю послугу. При цьому державне підприємство Укрзалізниця не повинне втрачати своїх коштів. Напрацьовані різні варіанти вирішення цього питання. Ми намалювали дорожню карту і запланували провести розширену зустріч, участь у якій візьмуть представники усіх 55 громад Тернопільщини, - зазначив Володимир Труш

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ