У Києві демонтували понад 36 тисяч шин,які «прикрашали» двори та вулиці – влада

У Києві демонтували понад 36 тисяч шин,які «прикрашали» двори та вулиці – влада

21.04.21 09:18 0 337
Районні держадміністрації Києва відзвітували про понад 36 тисяч демонтованих та підготовлених для передачі на утилізацію автомобільних шин із прибудинкових територій житлових будинків. Про це Радіо Свобода стало відомо з відповідей на запити, які надійшли від десяти столичних РДА.

РДА було доручено очистити території районів міста від сторонніх предметів за вказівкою міського голови Києва Віталія Кличка від 1 квітня. Зокрема, йдеться про шини, частини бордюрного каменю, уламки залізобетонних урн, які надалі заборонено використовувати у благоустрої.

Деякі райони вже демонтували значну кількість автомобільних шин та передали їх на утилізацію підприємствам, із якими підписано договори, та які мають на це спеціальну ліцензію. Серед лідерів за кількістю – Святошинська РДА, де прибрано понад 14 тисяч шин, починаючи з початку року.

Низка ж РДА не навела кількості прибраних шин та повідомила, що не має підписаних договорів із підприємствами для утилізації цих відходів, які подекуди часто використовують для створення своєрідних арт-об'єктів у дворах житлових будинків. Зокрема, йдеться про Дарницьку та Солом'янську РДА. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Києві налічується 159 муралів: найбільше у Дарницькому, найменше – в Дніпровському районі

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Українські сертифікати ...

КОМЕНТАРІ