Електроскутер Citycoco Chopper 3000W. Огляд – переваги та недоліки

Електроскутер Citycoco Chopper 3000W. Огляд – переваги та недоліки

21.04.21 22:14 0 804

Электроскутер Citycoco Chopper 3000W набув популярності серед тих, хто проживає у великих містах. З його допомогою забезпечується просте транспортування у будь-який пункт призначення з мінімальними витратами. Такий підхід дозволяє зберегти довкілля, зекономити час, а також спланувати виплати. Це стильний міський транспортний засіб, який вирізняється приємним зовнішнім виглядом і неймовірним дизайном.

Технічні характеристики

Для даного електроскутера характерні прямі лінії та гарні форми, які дозволяють забезпечити маневреність при пересуванні на будь-які відстані. На одному заряді він здатний проїхати більше 60 кілометрів в залежності від рельєфу, навантаження та інших параметрів. Максимальна швидкість розгону складає 75 кілометрів за годину, чого достатньо для повсякденного користування. Електродвигун не виділяє шкідливих речовин в атмосферу, тому гарантує відповідність всім стандартним нормам, а також сертифікатам якості.

Наявність сучасної системи гальмування підвищує рівень безпеки пасажира, а амортизація сидіння знижує рівень вібрації та шуму при роботі двигуна. Поворотники та фара – основні конструкційні елементи. Вони використовуються для безпечного пересування на дорозі, а також сигналу для інших водіїв. Стоп сигнал дозволяє вчасно зупинитись, повідомити про це учасників поїздки.

Інформаційне табло використовується для відображення статистичної інформації. Тут можна побачити текст про ємність батареї, необхідність заряду, час поїздки, а також зафіксувати розташування техніки.

Плюси та мінуси


Електробайк вирізняється багатьма перевагами. Серед них варто звернути особливу увагу на наступні:

  • Налаштована система амортизації передньої та задньої осі сидіння водія. При гальмуванні вона бере на себе все навантаження, оптимально розподіляючи його між всіма вузлами, що підвищує маневреність транспорту, зменшує неприємні відчуття для користувача.
  • Зручне сидіння. Воно надає комфорт при поїздці, знижує можливі вібрації при переміщенні на нерівній поверхні.
  • Розумна система вбудованого бортового комп’ютера. Тут можна побачити всі основні характеристики пристрою: поточний рівень заряду батареї, швидкість, пройдений шлях та багато іншого.
  • LED-фара достатньо яскрава, щоб забезпечити освітлення на багато метрів уперед під час переміщення вночі. Даний елемент захищений від негативного впливу зовнішнього середовища.
  • Повна комплектація. В комплект входять всі необхідні предмети. Також тут є інструкція для кінцевого користувача. У ній описані всі особливості керування транспортним засобом.

Серед недоліків слід звернути увагу, що даний пристрій не розрахований на пересування по великим площам. Скутер не підходить для поїздки в інше місто, тому що є постійна необхідність зарядки. Також він не зможе розігнатись до занадто великих швидкостей. Електродвигун у порівнянні з бензиновим також програє у потужності. Тому при виборі варто враховувати призначення техніки та сфери використання.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 120)
Попередня новина: Купівля меблів в ...
Наступна новина: Чому варто купити ...

КОМЕНТАРІ