Чому варто купити електроскутер Citycoco Chopper 3000W?

Чому варто купити електроскутер Citycoco Chopper 3000W?

21.04.21 22:18 0 807

Электроскутер Citycoco Chopper 3000W – один з найпопулярніших транспортних засобів, що використовується для зручного пересування по місту без особливих витрат. Його купляють всі, хто піклується про оточення та довкілля. Нижче представлені характеристики, які говорять на користь даної техніки для повсякденного користування.

Основні переваги

Це сильна модель, яка вирізняється приємним зовнішнім оформлення, а також високою якістю збірки і користуванням тільки гарних матеріалів. Вона змушує всіх людей звернути увагу на скутер за рахунок неймовірного дизайну та блискучого вигляду. На одному заряді транспорт проходить більше 60 кілометрів, чого достатньо для транспортування у межах одного населеного пункту.

Максимально можлива швидкість розгону складає 75 кілометрів за годину. Вона гарантує плавну їзду по дорозі, а також вирізняється екологічною безпекою, не виділяючи шкідливих речовин в атмосферу. На даному пристрої присутні всі типи системи гальмування, а також амортизація сидіння для максимальної зручності користувача.

електроскутер Citycoco Chopper 3000WПотужний екран відображає статистичну інформацію, яку можна дізнатись, подивившись на нього. На спідометрі зображена наявна швидкість транспортного засобу. Звуковий сигнал також присутній. Амортизація вирізняється такими параметрами:

  • Розподілення навантаження по всьому корпусу, що забезпечити комфорт користувачу. При гальмуванні підвищується керованість та можливість виконувати різноманітні маневри.
  • Широке сидіння знижує вібрації, тому не доставляє будь-якого дискомфорту навіть під час їзди по нерівній поверхні.

Це гарний вибір для тих, хто цінує комфорт, компактність та відповідність всім нормам. Також надається офіційна гарантія на весь час використання.

Комплектація та особливості

електроскутер Citycoco Chopper 3000W Електробайк має розумну систему вбудованого бортового комп’ютера. Серед його задач виділяють наступні:

  • Дисплей розташовується в області рульового управління, де можна побачити всю статистичну інформацію.
  • Відслідковування пройденого шляху, заряду батареї та інших системних параметрів.


електроскутер Citycoco Chopper 3000W
Техніка має фари, які надають можливість пересуватись у повній темряві. Їх можна використовувати при будь-який погодних умовах, а також при впливі вологи, пилу. Дальність освітлення чітку розподіляє дорогу на окремі зони, що дозволяє знайти оптимальний шлях, незважаючи на зовнішні фактори.

В базову комплектацію входять всі необхідні компоненти для самостійного налаштування та початку роботи. В інструкції описані всі параметри, режими та особливості робочого процесу. Також виробник має право змінювати упаковку, що варто уточнювати. Зарядний пристрій та акумулятор розраховані для підключення до звичайної електричної мережі.

Електробайк – це незамінна техніка для переміщення по місту без зайвих зусиль. Вона дозволяє швидко дістатись до пункту призначення без часових витрат. При цьому висока маневреність дозволяє обійти перешкоди, що є перевагою у порівнянні з іншими типами транспортних засобів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 107)
Попередня новина: Електроскутер Citycoco ...
Наступна новина: Выбираем автомобильные весы

КОМЕНТАРІ