На центральних вулицях Тернополя висадили 42 саджанці червонолистих кленів та катальпи

На центральних вулицях Тернополя висадили 42 саджанці червонолистих кленів та катальпи

22.04.21 09:44 0 370
Більше 40 саджанців декоративних листяних дерев були висаджені 21 квітня, на центральних вулицях Тернополя.

Озеленення проводилося, зокрема, на вул. Листопадовій, де за участі міського голови Сергія Надала на місці старих аварійних дерев було висаджено 26 червонолистих кленів.

Ще 16 квітучих дерев роду «катальпа» з’явилися на бульв. Тараса Шевченка та вул. М. Грушевського. Висадили їх в рамках акції «Екологічне відродження вулиць міста» з метою відновлення екологічного балансу центральної частини Тернополя шляхом заміни старих аварійних дерев на молоді.

«Червонолисті клени та катальпи добре зарекомендували себе у місті, вони прекрасно адаптуються до нашого клімату і мають красивий естетичний вигляд, - наголосив міський голова Сергій Надал. – Сподіваюся, що ці зелені насадження стануть ще однією окрасою міста, а тернополяни будуть шанобливо до них відноситися».

До слова, 23 квітня, у день проведення загальноміської толоки, в парку ім. Т. Шевченка та в парку Національного відродження вперше у Тернополі заплановано висадження саджанців Сафори японської, а також Кладрастиса жовтого (Жовте дерево) та Красивоягідника Бодін'єра (Бісер синій).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Україні проведуть ...
Наступна новина: Чехія вимагає від Росії ...

КОМЕНТАРІ