Стільці для кухні: які бувають види та як їх розрізняти?

Стільці для кухні: які бувають види та як їх розрізняти?

22.04.21 23:08 0 1182

У кожної людини своє уявлення про комфорт. Щоб задовольнити потреби кожного споживача, виробники випускають на ринок найрізноманітніші варіанти меблів. Це стосується і настільки невигадливій речі, як кухонний стілець. Пропонуємо ознайомитися з різновидами таких меблів. Це допоможе зробити правильний вибір.

Види кухонних стільців:

Моделі меблів відрізняються за певними характеристиками. Почнемо з форми:

  • Класика. Кухонні стільці на чотирьох ніжках без підлокітників і зі спинкою представлені на ринку в найбільшій кількості.
  • Табурети. Відмінність від класики полягає у відсутності спинки. Чудовий вибір, якщо ви любите мінімалізм або бажаєте, щоб обідні стільці візуально займали менше простору на кухні.
  • З підлокітниками. Комфортніший варіант класичного кухонного стільця. Добре підходить для тривалих застіль.
  • Барні стільці для кухні. Оригінальні меблі, які підходить для кухні, виконаної в сучасному стилі. Численні барні стільці для кухні ви знайдете на сайті https://dls.ua/stulya/, де можна і замовити доставкою. Найчастіше барний стілець має невеликі розміри. Деякі моделі оснащуються функцією регулювання висоти, повороту на 360 градусів. Асортимент величезний.

Кухонні стільці відрізняються за особливостями сидіння:

  1. М'які. Найчастіше вони мають текстильні оббивки з наповнювачем. Рідше шкіряні. Користуючись такими кухонними стільцями, потрібно бути акуратними. Пролита рідина всмоктується в оббивку. Після цього стілець потребує чищення.
  2. Тверді. Більш практичний варіант. Забруднені меблі досить протерти ганчіркою і вони знову стануть чистими.

Третій критерій - матеріал:

  1. Дерево. Це вічна класика. Універсальні кухонні стільці, які підходять під будь-який стиль інтер'єру.
  2. Метал. Меблі на довгі роки. Вони не бояться вологи, температур і прямих сонячних променів. Метал може бути хромованим. Він має поліпшений захист від корозії.
  3. Пластик. Найбільш доступний варіант з фінансової точки зору. Легкі мобільні стільці призначені для інтенсивної експлуатації. При акуратному використанні можуть прослужити довго.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 116)
Попередня новина: Поцілунок на мільйон: ...
Наступна новина: Політ на літаку вже не ...

КОМЕНТАРІ