Посол США в Росії вилетів до Вашингтона для консультацій – ЗМІ

Посол США в Росії вилетів до Вашингтона для консультацій – ЗМІ

23.04.21 09:39 0 545
Посол США в Росії Джон Салліван вранці 22 квітня вилетів до Сполучених Штатів Америки для консультацій, повідомляють російські ЗМІ, зокрема «Интерфакс» і «РИА Новости».

Як пише російська служба Радіо Свобода, ймовірно, дипломат полетів рейсом через Лондон, бо прямих рейсів у США цього дня з Москви немає.

21 квітня Росія оголосила 10 співробітників американського посольства в Москві персонами нон ґрата. Вони повинні залишити країну до кінця дня 21 травня. Це стало відповіддю на видворення зі США десяти російських дипломатів.

15 квітня Вашингтон запровадив проти Москви санкції у відповідь на хакерські атаки, втручання у вибори й інші недружні дії, в яких американська влада звинувачує Росію.

Москва назвала санкції необґрунтованими і рекомендувала послу США поїхати додому для консультацій. Джерела видання Axios повідомляли, що Салліван не має наміру залишати Росію.

20 квітня американське посольство повідомило, що голова дипмісії все ж поїде до Вашингтона і повернеться в Росію в найближчі тижні. За повідомленням, у Сполучених Штатах посол відвідає свою сім'ю і зустрінеться з адміністрацією президента Джо Байдена, щоб обговорити поточні російсько-американські відносини. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: США не сприймають на свій рахунок нічого з того, що говорить Путін – речниця Білого дому

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НБУ вказує на зростання ...
Наступна новина: У Маріуполі запускають ...

КОМЕНТАРІ