Росія: лікарі Навального закликають перевезти його до Москви

Росія: лікарі Навального закликають перевезти його до Москви

24.04.21 08:01 0 343
Група лікарів російського політика Олексія Навального оприлюднила 23 квітня заяву щодо здоров'я опозиціонера, який понад три тижні тримав голодування в колонії з вимогою надання йому належної медичної допомоги.

Лікарів Навального так і не допустили до нього в колонію. Однак його оглянули інші цивільні фахівці, були зроблені аналізи. На підставі отриманих даних лікарі надали рекомендації.

Вони стверджують, що Навальному не було забезпечено коректне знеболювання, хоча він уже 2 місяці відчуває біль у спині.

Також, за словами лікарів, «минуло вже два місяці з моменту появи симптомів, але досі не встановлений повноцінний діагноз». Зокрема, неясно, з чим пов'язане оніміння кінцівок, для встановлення його причин необхідні додаткові дослідження, щоб підтвердити або виключити полінейропатію, «яка може мати різне похоження, в тому числі і токсичне». Навальний раніше не виключав, що його симптоми можуть бути пов'язані з попереднім отруєнням.

Лікарі також на підставі даних аналізів, як і раніше, стверджують, що існує пряма загроза життю Навального, а його вихід із голодування має відбуватися під наглядом фахівців із лікувального харчування.

Лікарі пропонують перевести Навального до Москви в цивільний багатопрофільний стаціонар сучасного рівня, де має бути зібраний консиліум із залученням західних фахівців. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Росія: Навальний заявив, що припиняє голодування

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернопільській ОДА ...

КОМЕНТАРІ