Тернопілля: ЦНАП у Ланівцях може стати частиною проєкту «Дія 2.0»

Тернопілля: ЦНАП у Ланівцях може стати частиною проєкту «Дія 2.0»

24.04.21 10:56 0 522
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації під час робочого візиту оглянув Центр надання адміністративних послуг у Лановецькій ОТГ. ЦНАП може стати частиною проєкту «Дія 2.0».

«Це сучасний ЦНАП, який має усі шанси цьогоріч увійти в проєкт «Дія 2.0» Міністерства цифрової трансформації. У цьому Центрі надання адміністративних послуг планують також запустити видання посвідчення водіїв, закордонних паспортів. Вартість робіт – близько 4 млн грн. Проєкт реалізований на умовах співфінансування з органом місцевого самоврядування», - зазначив голова ОДА Володимир Труш.

ЦНАП надає жителям громади понад дві сотні послуг.

«Це приміщення колишнього кінотеатру «Супутник». Тут були лише руїни. Завдяки залученням коштів з місцевого і обласного бюджету вдалося створити сучасний ЦНАП у місті Ланівці. Зараз Центр з надання адміністративних послуг працює у тестовому режимі. Ще доробляються деякі роботи. У найкоротший термін ЦНАП запрацює повноцінно», - розповідає голова Лановецької ОТГ Роман Казновецький.

Наразі у ЦНАПі працює 6 працівників. У разі запуску програми «Дія 2.0» буде збільшена кількість робочих місць. Зокрема передбачено розширення до 11 працівників. Це будуть адміністратори, які прийматимуть звернення від громадян і головні спеціалісти. Зі збільшенням штабу також збільшиться і перелік наданих послуг.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Верховному суді ...
Наступна новина: Румунська меншина в Україні ...

КОМЕНТАРІ