Посольство Росії в Білорусі нецензурно відповіло країнам Балтії на рішення про висилку дипломатів РФ

Посольство Росії в Білорусі нецензурно відповіло країнам Балтії на рішення про висилку дипломатів РФ

25.04.21 10:14 0 403
Посольство Росії в Білорусі на сторінці у мережі Twitter 24 квітня відреагувало на недавнє рішення країн Балтії про висилку російських дипломатів хештегом із нецензурним вмістом, а саме згадуванням чоловічого статевого органу #SmallDickEnergy. У дослівному перекладі з англійської це означає «енергія маленького члена».

Хештег був прикріплений до ретвіту допису голови МЗС Литви Габріелюса Ландсбергіса, в якому йшлося про рішення Литви, Латвії та Естонії вислати кількох російських дипломатів на знак солідарності з Чехією на тлі її дипломатичного загострення з Росією.

Згодом цей твіт із хештегом був видалений. Однак незабаром у твітері посольства з'явився новий ретвіт допису Ландсбергіса, цього разу – з текстом #smalldipenergy or #smalldickenergy – the choice is yours. («Вирішуйте самі, #smalldipenergy або #smalldickenergy»). Що таке #smalldipenergy, посольство не пояснює, може йтися про своєрідний «неологізм» – скорочення від слова «дипломатія».

Чимало користувачів мережі Twitter критично відгукнулися на публікацію в акаунті російського посольства в Білорусі, в свою чергу, з хештегом #smalldickenergy почали публікуватися пости з критикою Кремля. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Дії росіян у Чехії вказують на «модель поведінки» Москви – МЗС Британії

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ходив на роботу і в ...
Наступна новина: За рік карантину ...

КОМЕНТАРІ