Мистецьку акцію «Великодня писанка» проведуть 25 квітня у Тернополі на Театральному майдані

Мистецьку акцію «Великодня писанка» проведуть 25 квітня у Тернополі на Театральному майдані

26.04.21 09:27 0 516
Щороку напередодні світлого свята Воскресіння Христового у Тернополі проводяться мистецькі заходи з писанкарства.

Цьогоріч у Вербну неділю на Театральному майдані для тернополян та гостей міста відкриється школа писанкарства в рамках мистецької акції «Великодня писанка».

Усі, хто хоче спробувати власноруч розписати писанку до Великодня, запрошуються долучитися до акції 25 квітня з 13:00 до 17:00 год. Для участі необхідна попередня реєстрація.

Звертаємо увагу! Організатори забезпечують усім необхідним приладдям для писання писанок (писачок, фарби, свічки тощо). Учасник мистецької події з собою повинен мати лише яєчко.

Памятайте про наявність маски та дотримання соціальної дистанції.

Наголошуємо! У зв’язку з погіршенням погодних умов локацію проведення заходу може бути змінено. Кожен учасник отримає сповіщення після заповнення реєстраційної форми вказаної вище.

Захід проводиться Тернопільської міською радою, управління сім'ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради в рамках статусу "Тернопіль - молодіжна столиця України", спільно з Молодіжною міською радою та громадськими організаціями («Центр Науки Тернополя», «Права Молодь», «Українська Молодь –Христові», «Молодіжний Націоналістичний Конгрес», «Спілка Української Молоді», «Пласт», «Сокіл», «Обнова» та Молодіжна комісія Тернопільсько-Зборівської архієпархії УГКЦ).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Епіфаній розповів,чи ...

КОМЕНТАРІ