Стоматологія в Києві - робота в умовах 2021 р.

Стоматологія в Києві - робота в умовах 2021 р.

26.04.21 15:12 1 782

Пандемія короновірусу наклала свій відбиток практично на всі сфери життя українців у 2020-21 рр. Не є винятком і стоматологія в Києві, яка, тим не менш, продовжує стабільно працювати і надавати послуги мешканцям столиці.

Так, відома клініка «Dent Line», яка розташована на Подолі, біля станції метро «Контрактова площа» безперервно надає стоматологічні послуги з 2004 року. На даний час це сучасний медичний центр, в якому працюють професійні лікарі в різних напрямках стоматології.

Про технічне обладнання та персонал

Клініка оснащена інноваційним обладнанням, завдяки чому фахівці мають можливість з максимальною точністю встановлювати діагноз і персонально для кожного пацієнта підбирати курс лікування.

Усі матеріали, інструментарій та прилади, які використовуються в практичній роботі ця стоматологія в Києві, закуповуються у надійних європейських виробників і мають відповідні сертифікати. У клініці строго дотримуються правила гігієни і чистоти, інструменти, які використовуються багаторазово, стерилізуються, регулярно проводиться вологе прибирання приміщень.

У стоматологічному центрі «Дент Лайн» працює рентгенологічне відділення, в якому встановлено сучасні цифрові та електронні томографи, є окремі терапевтичні, ортодонтичні, ортопедичні, гігієнічні кабінети, стерилізаційна кімната, операційна і палата денного стаціонару. При необхідності лікарі клініки застосовують загальний наркоз.

Штат співробітників - це згуртований колектив висококваліфікованих лікарів усіх спеціалізацій. Вони регулярно вдосконалюють свої знання та навички, як в українських, так і в іноземних навчальних закладах. Це дозволяє підтримувати професіоналізм персоналу на високому рівні і ефективно надавати стоматологічні послуги будь-якому пацієнтові навіть у найскладніших випадках. Лікарі центру відповідально і персонально ставляться до здоров'я хворого і дають гарантію на якісне обслуговування.

Стоматологічний центр на Подолі відрізняється наступними перевагами:

  • Застосування сучасних методів і технологій. Лікування та хірургічні операції проводяться за світовими стандартами.
  • Наявність повноцінної операційної та палат для денного стаціонару.
  • Використання загального наркозу при відповідних показаннях.
  • Надання великого спектру стоматологічних послуг.
  • Технологічна оснащеність обладнанням останнього покоління від відомого виробника Sirona.
  • Застосування високоякісних матеріалів.
  • Наявність власного навчального центру, де фахівці регулярно підвищують свою кваліфікацію.

Крім цього, пацієнт отримує індивідуальний підхід, гарантію на якість лікування, відвідування клініки в зручний для себе час.

Лікування захворювань зубів і його вартість

В основному до стоматологів звертаються пацієнти з карієсом і його ускладненнями. Лікарі центру «Дент Лайн» завжди намагаються максимально зберегти здорові зубні тканини і з найкращим результатом вилікувати уражені.

Водночас, при несвоєчасному лікуванні карієсу невеликий отвір в зубі почне швидко збільшуватися і з часом запалиться весь зуб. Організм намагається самостійно впоратися із захворюванням, що призводить до утворення в прикореневій області гранулем, які потім переростають в кісти. Звичайно, ціни на лікування подібних запушених випадків будуть істотно вище.

Якщо вчасно не усунути каріозні поразки, то можна отримати серйозні ускладнення у вигляді пульпіту або періодонтиту, коли вже потрібно буде лікувати зубні корені.

Існують і не каріозні ураження зубів: ерозії, клиноподібний дефект, флюороз. Основні ознаки подібних захворювань - зміна кольору і структури зон, розташованих над яснами. До розвитку цих патологій призводять проблеми, що існують в самому організмі, тому для їх усунення потрібна всебічна діагностика і комплексне лікування.

Джерело: офіційний сайт клініки стоматології в Києві www.dentline.kiev.ua

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 97)
Попередня новина: Как избавиться от ...
Наступна новина: 5 главных преимуществ ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Avrora9 - 26.04.21

решил помочь и расшарил статью в соц. сетях