Британія,США і Німеччина готують допомогу Індії,де знову зафіксували рекордне число хворих на COVID-19

Британія,США і Німеччина готують допомогу Індії,де знову зафіксували рекордне число хворих на COVID-19

27.04.21 11:21 0 369
Велика Британія, США і Німеччина пообіцяли надати термінову допомогу у вигляді медичного обладнання Індії в той час, як країна встановила новий рекорд із заражень COVID-19 за добу.

В Індії п'ятий день поспіль зафіксували рекордну кількість нових випадків коронавірусної інфекції – майже 353 тисячі за останню добу.

Лікарні, які вже не справляються з напливом хворих, в тому числі в Делі, змушені відмовляти пацієнтам в госпіталізації через брак медичного кисню і ліжок. Кладовища і крематорії також переповнені.

Велика Британія, США, Німеччина і Європейський союз пообіцяли направити медичну допомогу, включаючи кисень і апарати штучної вентиляції легень.

Британське Міністерство закордонних справ заявило, що 27 квітня до Індії мають надійти близько 140 апаратів ШВЛ і майже 500 кисневих балонів.

«Ми стоїмо пліч-о-пліч з Індією як із другом і партнером у період боротьби з COVID-19», – сказав прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Коронавірус небезпечний для дітей: перебіг і ускладнення стали важчі

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія внесе США в список ...
Наступна новина: У Чехії помер науковець ...

КОМЕНТАРІ