У поліції перевіряють заяву про перешкоджання роботі журналістів у ВНЗ,де Кива захистив дисертацію

У поліції перевіряють заяву про перешкоджання роботі журналістів у ВНЗ,де Кива захистив дисертацію

28.04.21 09:57 0 388
Національна поліція Києва зареєструвала заяву про перешкоджання журналістській діяльності за адресою, де розташований Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України. Це Радіо Свобода підтвердили в пресслужбі Нацполіції.

«Поліція отримала заяву від одного з телеканалів. Проводиться перевірка зараз», – повідомив співробітник пресслужби.

Він підтвердив, що заява, подана за адресою вулиця Нововокзальна, 17, стосується ознак перешкоджання роботі журналістів, проти не уточнив, представники якого саме каналу її подали.

Читайте також: В ОПЗЖ заявили, що заборона журналістам телеканалів «112», NewsOne і ZIK працювати в Раді – це перешкоджання діяльності ЗМІ

В Інституті, який розташований за вказаною адресою, 26 квітня відбувся захист кандидатської дисертації народного депутата від «Опозиційної платформи – За життя» Іллі Киви. Тема роботи – «Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)».

Як повідомляли журналісти, зокрема, Мар'яна П'єцух та Данило Мокрик 26 квітня, перед захистом люди, які представилися студентами, не пропускали їх до зали, де відбувалася трансляція захисту. Студентських посвідчень вони не надали. Після виклику поліції журналістам дали потрапити до приміщення.

Отримати коментар представників Інституту з цього приводу наразі не вдалося. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Битва «патріотів»: що означають сутички між організаціями Білецького та Киви

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області 8 ...

КОМЕНТАРІ