У комі,на апараті ШВЛ – лікар про стан хлопця після поранення в голову в черкаському шкільному тирі

У комі,на апараті ШВЛ – лікар про стан хлопця після поранення в голову в черкаському шкільному тирі

28.04.21 08:57 0 358
Стан 14-річного хлопця, який під час занять зі стрільби у тирі міської гімназії №9 отримав поранення у голову, залишається «вкрай важким». Про це Радіо Свобода розповіла медична директорка Черкаської обласної дитячої лікарні Наталія Волчкова.

«Стан вкрай важкий. Дитина на апаратній вентиляції легень. У комі, без свідомості, зрозуміло. Медикаментозний стан підтримується. Ну, він плюс-мінус: то електроліти, то його коригують. Але весь цей час в комі, на апараті, він не дихає», – розповіла вона.

Місцеве черкаське видання «ВиЧЕрпно» 21 квітня повідомляло, що медики зробили хлопеві операцію та дістали кулю з голови.

Інидент стався 19 квітня в Черкасах, під час занять зі стрільби у тирі міської гімназії №9. Обласний центр екстренної допомоги повідомив, що «фельдшерська бригада екстреної медичної допомоги прибула до місця події за 3 хвилини, ще за 4 хвилини їй в допомогу прибула реанімаційна лікарська бригада». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Черкасах під час занять зі стрільби у гімназії підліток отримав поранення в голову

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ