Україна та Туреччина домовилися про гарантування безпеки туристів

Україна та Туреччина домовилися про гарантування безпеки туристів

28.04.21 08:35 0 350
Україна і Туреччина 27 квітня в курортній Анталії підписали декларацію про наміри щодо співробітництва з питань дотримання прав та безпеки туристів. Від України підпис поставив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, від Туреччини – міністр культури і туризму Туреччини Мехмет Нурі Ерсой, повідомляє Урядовий портал.

Україна та Туреччина активізують співпрацю в галузі туризму. І це не випадково, адже найбільша кількість туристів в Туреччині під час пандемії була саме з України.

«Під час переговорів… було досягнуто домовленості між двома країнами про забезпечення безпеки туристів, захист їх прав та законних інтересів, а також поліпшення якості туристичних послуг. Угода дасть можливість спростити правила перетину кордону для громадян обох країн, одночасно забезпечуючи безпечний проїзд під час пандемії COVID-19. Відповідно до угоди, Туреччина та Україна обмінюватимуться інформацією про свої системи вакцинації», – ідеться в повідомленні. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Туреччина з 29 квітня на три тижні запроваджує повний локдаун

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Відні поновлюються ...
Наступна новина: CNN: держсекретар США може ...

КОМЕНТАРІ