Володимир Труш привітав працівників Головного управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області

Володимир Труш привітав працівників Головного управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області

28.04.21 08:23 0 342
Урочисті заходи з нагоди відзначення 26-ї річниці з дня створення Державної казначейської служби України відбулися 26 квітня у Тернопільській обласній державній адміністрації.

Голова обласної державної адміністрації Володимир Труш привітав працівників Головного управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області.

«Від кваліфікованої та злагодженої роботи працівників служби багато в чому залежать ефективна реалізація бюджетної політики, прозорість руху та збереження державних коштів. А також – фінансова безпека області. Облік, обслуговування, контроль державних коштів, податків і зборів – це не просто технічна операційна діяльність, а усвідомлений, відповідальний захист інтересів країни та кожного громадянина. 26 років – це цілий етап, за цей час ви пережили багато викликів, однак професіоналізм, відданість справі і згуртованість дозволили успішно вирішувати найскладніші завдання. Тому я щиро бажаю вам міцного здоров'я, добробуту, оптимізму, впевненості у майбутньому, натхнення у щоденній праці, безупинного руху до нових здобутків. А також – багато світлих днів», - зазначив Володимир Труш.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов`язків та з нагоди 26-річчя створення Державної казначейської служби України подякою обласної державної адміністрації Володимир Труш відзначив начальника Головного управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області Петра Гринчишина.

Також кращих працівників Головного управління відзначили цінними подарунками та грамотами обласної державної адміністрації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США з бази у Каліфорнії ...
Наступна новина: На активістів у першому ...

КОМЕНТАРІ