«Дорога Єдності» між сходом і заходом України офіційно затверджена,— Прем’єр-міністр

«Дорога Єдності» між сходом і заходом України офіційно затверджена,— Прем’єр-міністр

29.04.21 10:30 0 425
Кабінет Міністрів затвердив зміни до переліку автодоріг, якими утворюється новий автошлях, який з'єднає схід і захід України. Про це зазначив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Уряду 28 квітня.

«Географія якісних доріг та нових інфраструктурних проектів постійно розширюється. Серед найбільших проектів цього року — «Дорога Єдності», М-30 «Стрий – Ізварине», яка з'єднає схід і захід України сучасною трасою», — відзначив Прем'єр-міністр і додав, що на об'єкті вже тривають масштабні роботи.

Також Денис Шмигаль зауважив, що Уряд приділяє значну увагу покращенню й оновленню рухомого складу залізничного транспорту. Так, Кабінет Міністрів затвердив порядок використання коштів з державного бюджету на оновлення рухомого складу для перевезення пасажирів та модернізації залізничної інфраструктури.

«Фактично за весь період незалежності з держбюджету не виділялося коштів на оновлення пасажирських вагонів, тому цей проект буде безпрецедентним. Сподіваюсь, з кожним роком старих, радянських вагонів буде ставати все менше», — сказав Прем'єр-міністр.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ФБР розслідує вбивство ...
Наступна новина: Росія: у центрі Петербурга ...

КОМЕНТАРІ