Навальний подав до суду на СІЗО,де його утримували до переведення у колонію

Навальний подав до суду на СІЗО,де його утримували до переведення у колонію

29.04.21 09:58 0 432
Російський опозиційний політик Олексій Навальний подав до суду на адміністрацію слідчого ізолятора «Матроська тиша», в якому він перебував до етапування в колонію, через те, що там його ставили на облік як схильного до втечі.

Напередодні, 27 квітня, Петушинський суд Володимирської області Росії залишив без озгляду три позови Навального до адміністрації виправної колонії №2 міста Покров, у якій опозиціонер відбуває термін ув'язнення. Політик вимагав визнати незаконними кваліфікацію його, як схильного до втечі, відмову видавати йому книги і газети, а також позбавлення безперервного восьмигодинного сну.

Опозиційний політик Олексій Навальний з лютого перебуває у виправній колонії №2 міста Покров Володимирської області: суд засудив його до трьох з половиною років позбавлення волі у кримінальній справі «Ів Роше» восьмирічної давності, яке Європейський суд з прав людини визнав неправомірним. У колонії стан здоров'я Навального різко погіршився. Політик оголошував голодування на знак протесту проти того, що не отримує необхідної медичної допомоги, і при цьому до нього не допускали його лікарів. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія: Навальний заявив, що припиняє голодування

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Розпочинається ...
Наступна новина: Україна та Туреччина ...

КОМЕНТАРІ