На Тернопільщині СБУ провела антитерористичні навчання

На Тернопільщині СБУ провела антитерористичні навчання

30.04.21 11:40 0 581
Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Тернопільській області завершила планові антитерористичні навчання. Заходи проводились на базі декількох об'єктів критичної інфраструктури регіону.

У тренуваннях брали участь регіональні підрозділи СБУ, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

За легендою тренувань, умовна «диверсійна» група прибула на територію області для вчинення серії провокацій та вибухів на кількох міських об'єктах критичної інфраструктури. Підрозділи боротьби з тероризмом відпрацювали комплекс спільних дій, спрямованих на виявлення та локалізацію «зловмисників». Після цього бійці спецпідрозділів провели навчальну штурмову операцію зі знешкодження «диверсантів».

Головною метою заходу було підвищення рівня міжвідомчої взаємодії в умовах можливих диверсійних і терористичних загроз. Також здійснено додаткову перевірку захищеності об'єктів критичної інфраструктури, у тому числі енергетичної і транспортної систем регіону.

За підсумками навчань, представники Антитерористичного Центру при СБУ провели ретельний аналіз кожного з етапів навчальної спецоперації і надали учасникам тренувань практичні рекомендації щодо підвищення ефективності контрдиверсійної боротьби.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Заказ доставки еды на дом

КОМЕНТАРІ