Вітренко розповів,чи знизиться ціна на газ

Вітренко розповів,чи знизиться ціна на газ

01.05.21 08:38 0 346
Голова правління акціонерного товариства НАК «Нафтогаз України» Юрій Вітренко заявив, що завжди виступав за економічно обґрунтовані ціни на газ, і планує на посаді створити умови, щоб економічно обґрунтована ціна була нижчою для споживачів, ніж є зараз. Про це Вітренко заявив в рамках першої пресконференції на посаді.

«Такі умови – це збільшення власного видобутку, і таке завдання буде поставлено перед «Укргазвидобуванням». Також ми будемо працювати над тим, щоб весь цей ланцюжок, як український газ видобувається і надходить до українських споживачів, був максимально прозорим, без посередників і надбудов», – сказав Вітренко.

Окрім того, за його словами, «Нафтогаз» планує використовувати всі юридичні можливості компанії, щоб російський «Газпром» «не зловживав своїм домінуючим становищем на ринку Східної і Центральної Європи», де Україна зараз купує газ, аби економічно обґрунтований рівень ціни на цьому ринку був нижчим. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Заміна Коболєва на Вітренка. Що буде з цінами на газ та зі збитком «Нафтогазу»

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: ОАСК скасував статус ...

КОМЕНТАРІ