У Рівненській області чоловік відсидить понад 8 років за ґратами за вбивство і зберігання наркотиків

У Рівненській області чоловік відсидить понад 8 років за ґратами за вбивство і зберігання наркотиків

01.05.21 08:35 0 369
Вироком Зарічненського районного суду 38-річного чоловіка визнано винним в умисному вбивстві 59-річного жителя смт Зарічне.

Під час досудового розслідування зібрано достатньо доказів, а у суді прокурором доведено вину чоловіка. Обвинувачений працював неофіційно електрозварювальником у приватного підприємця в Зарічному. Ввечері 23 травня 2020 року після спільного вживання алкогольних напоїв між роботодавцем та підлеглим виник конфлікт через оплату праці.

Підлеглий, який раніше займався одним із видів бойових мистецтв і вже притягувався до кримінальної відповідальності, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, умисно наніс не менше семи ударів руками та ногами в голову потерпілого, від яких той впав і помер.

Усвідомивши скоєне злочинець самостійно повідомив на лінію 102 про заподіяння смерті іншій людині.

Суд визнав чоловіка винним і призначив покарання у вигляді 8 років та 6 місяців позбавлення волі.

Крім того, під час затримання в кишені обвинуваченого виявлено особливо небезпечний та заборонений в обігу наркотичний засіб – канабіс. Чоловік пояснив, що зберігав вказану речовину для власного вжитку. Це кваліфіковано органом досудового розслідування як незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту (ч. 1 ст. 309 КК України), і потягло за собою покарання у вигляді 2 місяців арешту, що враховано при призначенні остаточного покарання.

На даний час рішення законної сили ще не набрало.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Захист кримчанина Олега ...
Наступна новина: Вітренко розповів,чи ...

КОМЕНТАРІ