One Teaspoon - дизайнерський одяг нового покоління

One Teaspoon - дизайнерський одяг нового покоління

04.05.21 22:34 0 570

Сучасна соціалізація за допомогою інтернету вкрай благотворно позначається на роботі дійсно талановитих та відкритих для творчого пошуку людей. Їм простіше презентувати свої роботи на суд широкої громадськості, і отримати необхідне для їх продуктивної роботи фінансування. Так сталося і з Джеймі Блейкі, молодим дизайнером з Австралії, яка вирішила внести в жіночу моду трохи фарб і екстриму. Першою її колекцією можна назвати сет з п'яти футболок з ефектними та стильними дизайнерськими принтами і незвичайними хвилюючими формами, які отримали великий резонанс, фактично за кілька днів зробивши Блейкі відомим модельєром та майбутньою зіркою світу моди що з радістю розпахує двері перед її яскравим талантом та дійсно оригинальнім творчім смаком.

Фірмовий стиль One Teaspoon складно описати в рамках усталених класифікацій та звичніх рамок. Кожна лінійка має відмінні риси не тільки за кольорами і малюнками, а й застосовує різноманітні та досить оригинальні техніки крою, пошиття, методи декорування, і т.д. Дизайнер відноситься до своїх творінь, як спочатку до білих полотен, надаючи їм форму і огранювання безліччю маленьких деталей на власний розсуд. Крім концептуальності хотілося б похвалити дійсно бездоганне виконання. Майстри дуже уважні до деталей і намагаються відточити свої техніки до бездоганності.

Такі речі дуже приємно носити, вони добре зберігають єфектний зовнішній вигляд, при цьому не вимагають занадто дбайливого догляду від свого господаря, надаючи йому рідку можливість бути собою і при цому залишатися беззуперечно стильною. Для виготовлення використовують преміальні матеріали на зразок бавовни та інших екологічно чистих тканин. Для підвищення практичності і довговічності в складі може міститися поліестер і еластан в низько-процентному відношенні.

Вони покликані зробити тканини більш податливими до деформації і забезпечують їм відновлення форми в первинний вигляд після розтягування. Модельєр приділяє чимало уваги комфорту свого одягу: незважаючи на концептуальність це практична повсякденна мода, яка не слід трендам, а навпаки створює їх. Для всіх, хто хоче свіжості і нетипового стилю в своєму повсякденному гардеробі One Teaspoon стане справжньою знахідкою. Придбати фірмову продукцію ви можете в мультибрендовому інтернет-бутіку Saks'85.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 120)
Наступна новина: Diesel — унікальний ...

КОМЕНТАРІ