Diesel — унікальний італійський бренд одягу кежуал-стилю

Diesel — унікальний італійський бренд одягу кежуал-стилю

04.05.21 22:36 0 735

Diesel — ексклюзивні дизайни та індивідуальність в кожній моделі

Італія завжди була символом витонченого стилю, простоти і в той же час розкоші поки даний бренд не вніс певні корективи в національний промисел. Історія компанії починається з 1978 року, коли Ренцо Россо купує частину акцій фірми, на якій працював, і розгортає власне виробництво, змінюючи політику, вектори і асортимент до невпізнання.

Diesel — назва була вибрана зовсім не випадково. Як дешева енергетична альтернатива бензину в 60-х, що врятувала світову промисловість в роки глобального нафтової кризи, Дизель вніс нове дихання в моду. Він подарував їй свіжі молоді сили, які зруйнували та модифікували патріархальний лакшері стиль і дали білет на світові подіуми для сотень молодих та талановитих дизайнерів, які бажали творити над рамками загально прийнятих тенденцій.
Якщо говорити узагальнено, дизайнери бренду створюють свої колекції в стилі Гранж і орієнтовані на стріт-стайл моду яка є найбільш жаданою для світової молоді вже багато років.

Кожна модель має свої унікальні особливості і прийоми декорування. Вкрай важко навіть в рамках однієї лінійки знайти схожі один на одного вироби, адже індивідуальність кожної деталі створює абсолютно нові, яскраві образи, які можна вільно комбінувати за кольорами і фасонами. Жіночі колекції Diesel акцентують увагу на красі тіла і привабливості, часто залишаючи відкритимим ділянки в деяких зонах, і використовуючи часом досить екстравагантні форми. Також популярний в лінійках повсякденного одягу стиль унісекс, особливо це стосується фірмового трикотажу. Модельєрами часто використовуються різнокольорові принти для акцентування уваги на певних ділянках моделі.

Головна політика бренду в стильових уподобаннях — це відірваність від канонів будь-якого напрямку, і при цьому поєднання яскравих рис впізнаваності що робить кожну річ дійсно неповторною. Таким чином кожна людина може побачити в ньому щось нове, і в той же час близьке своїм сприйняттям та вподобаннням. Однак при виборі лука, грунтуючись на фірмовому асортименті потрібно правильно поєднувати різні елементи, щоб не перевантажити свій образ великою кількістю деталей. Придбати фірмову продукцію лейбла з гарантією якості ви можете в мультибрендовому інтернет-магазині MD Fashion. Всі товари можна замовити онлайн з швидкою доставкою в будь-який регіон України.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 101)
Попередня новина: One Teaspoon - ...
Наступна новина: Перевозка лежачих больных ...

КОМЕНТАРІ