Хостинг-провайдер Wphost.me

Хостинг-провайдер Wphost.me

06.05.21 23:27 0 681

Wphost.me пропонує хостинг-послуги більш десяти років. Сьогодні компанія — перший спеціалізований wordpress хостинг в Україні. У числі клієнтів: приватні особи, комерційні та бюджетні компанії. Хостинг-провайдер підтримує хостинг на WordPress і інших популярних CMS. CMS хостинг для сайтів, який пропонує компанія клієнтам в Україні - один з найбільш зручних інструментів для комплексного управління контентом незалежно від географії співробітників. Особливо актуальний спільний доступ до вмісту сторінок сьогодні, коли пандемія коронавірусу ще не думає сходити нанівець.

Сервери Wphost, базуються на SSD, працюють в кілька разів швидше традиційних SATA-серверів.
Всі клієнти, які захочуть використовувати хостинг WordPress, автоматично отримають робоче середовище відразу після оплати. При необхідності перенесення сайту Wphost.me оплатить або продовжить домен com, com.ua, in.ua, org.ua, а сам сайт перенесе безкоштовно.

Особливо послуги хостинг-провайдера актуальні для сайтів зі сфери e-commerce, так як:

  • Всі продукти отримують SSL-сертифікати, що підтверджують безпеку будь-яких платіжних операцій і гарантують збереження персональних даних.
  • Так само надійно буде захищена «адмінка» сайту - зловмисники просто не зможуть зламати її методом підбору паролів.
  • Всі клієнтські сайти отримують комплексну технічну підтримку і регулярно проходять перевірку на наявність вірусів.
  • Будь-яку послугу з каталогу компанії можна «відкатати» безкоштовно протягом одного місяця.

Реєстрація доменних імен

Ємне і красиве доменне ім'я сайту хочуть отримати всі. Бажано безкоштовно або за дуже невеликі гроші. Wphost.me регулярно радує клієнтів акціями, в рамках яких можна стати власником домену безкоштовно або майже безкоштовно. На сайті компанії можна регулярно моніторити доменні зони, на які діють акційні ціни. Як правило, безкоштовно або за символічну плату доменом можна користуватися цілий рік, після чого прийняти рішення - продовжити послугу або відмовитися від неї, якщо домен більше не потрібен.

Отримати безкоштовно домен на .com, .com.ua, .in.ua, .org.ua можна, якщо замовити хостинг Wphost.me терміном на один рік. І навпаки - якщо купити домен в одній з перерахованих зон, можна отримати рік хостинг-підтримки безкоштовно.

Також провайдер пропонує 30 безкоштовних тестувань для будь-якої послуги. Пропозиція особливо актуально для тих, хто хоче перевірити свої здібності в «сайтобудуванні». Коли стане ясно, що сайт працює і потрібно рухатися далі, тестове доменне ім'я можна поміняти.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 109)
Наступна новина: Чехлы для iPhone и их ...

КОМЕНТАРІ