Ефективний пошук нерухомості в інтернеті: переваги і недоліки

Ефективний пошук нерухомості в інтернеті: переваги і недоліки

07.05.21 08:34 0 607

Інтернет дуже міцно увійшов у наше життя. Зараз він активно використовується як торговий майданчик. Тут можна придбати все: починаючи від їжі та закінчуючи квартирами. Далі, ми безпосередньо розглянемо основні переваги та недоліки покупки квартир онлайн. Ну а розповість нам про це співробітник АН "Атланта": https://www.atlanta.ua/uk/lvov/filters/prodazha/kvartiry, на сайті якого безпосередньо можна підібрати собі квартиру у Львові.

Переваги пошуку житла онлай очевидні для всіх:

  • По-перше, це комфорт. Можна, розташувавшись в зручному кріслі з чашкою смачного чаю не поспішаючи переглядати варіанти, запропоновані для знімання.
  • По-друге, кількість цих варіантів в кілька разів перевищує число оголошень, розміщених в друкованих виданнях. Власники житла, а також агентства нерухомості щодня додають на сайти нові оголошення про оренду квартир, тоді як нові випуски друкованих видань з'являються в пресі тільки раз в тиждень.
  • По-третє, більшість варіантів квартир, призначених для оренди або продажу, пропонуються увазі клієнтів з якісними фотографіями. І глянувши на пару фотографій, потенційний орендар або покупець може зробити висновок про стан і площі житла.
  • По-четверте, існує можливість безкоштовного зв'язку з продавцем або орендодавцем за коштами листування по електронній пошті або за допомогою Скайпу. У разі, коли клієнт зайнятий ретельним підбором житла і деякі чинники, пов'язані з квартирою, не вказані в оголошенні, безкоштовна зв'язок — це суттєва економія власних коштів.

Недоліки пошуку нерухомості в інтернеті

За всіма явними перевагами пошуку, звичайно ж, ховаються і недоліки:

Якщо розглядати житло, пропоноване агентствами нерухомості, то більшість варіантів, представлених на сайтах - це «качки». У тому випадку, коли власники нерухомості самостійно здають або продають своє житло через інтернет, підступу чекати не слід.

Величезних квартир з шикарними фотографіями і копійчаними цінами в природі не існує. Вони виставляються на сайт ріелторами для залучення клієнтів. Подібним прийомом постійно користуються, як у випадках продажу квартир, так і у випадках оренди. Попри те, на цей «старий, як світ» виверт потрапляє велика кількість клієнтів.

У будь-якому випадку, пошук житла через всесвітню павутину - спосіб зручний і досить ефективний. І ті, хто постійно користуються подібним методом, залишаються задоволені і рекомендують його своїм друзям.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 90)
Наступна новина: У Тернопільській громаді ...

КОМЕНТАРІ