У Росії знайшли зниклого на полюванні колишнього головлікаря лікарні,де лежав Навальний

У Росії знайшли зниклого на полюванні колишнього головлікаря лікарні,де лежав Навальний

11.05.21 10:21 0 335
Голову міністерства охорони здоров'я Омської області Росії Олександра Мураховського знайшли живим через три доби після зникнення на полюванні. Міністр вийшов до людей сам, повідомили 10 травня в пресслужбі уряду регіону.

«Мураховський вийшов до людей в районі села Басли. Перебуває в нормальному стані», – йдеться в повідомленні. В уряді області відзначили, що зараз Мураховський проходить обстеження в лікарні.

Дружина Мураховського підтвердила телеканалу «Дождь», що її чоловік знайшовся. Вона повідомила, що розмовляла з ним по телефону. За її словами, поки що він «не розуміє масштабів пошуку».

Раніше повідомлялося, що Олександр Мураховський зник 7 травня. Він поїхав на квадроциклі в ліс із мисливської бази, і не повернувся. Про його зникнення стало відомо 9 травня. Спочатку знайомі намагалися знайти його самостійно, але 8 травня були змушені звернутися в поліцію.

9 травня пошуковці виявили за 6,5 кілометрів від мисливської бази квадроцикл міністра, але місце його перебування залишалося невідомим.

Олександр Мураховський, член прокремлівської партії «Єдина Росія», раніше був головлікарем лікарні швидкої допомоги в Омську, куди 20 серпня 2020 року був доставлений опозиціонер Олексій Навальний, який впав у кому на борту літака Томськ – Москва.

Саме Мураховський постійно наполягав, що Навальний не був отруєний, хоча рядові лікарі, які прийняли Навального, визначили його стан як отруєння. Він пов'язував його стан із іншими причинами, серед того з порушенням обміну речовин, але точного діагнозу не називав. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Отруєння Навального: у Німеччині підтвердили, у Росії не виявили

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Росії пропав колишній ...
Наступна новина: У Грузії звільнили з-під ...

КОМЕНТАРІ