Як вибрати сонцезахисні окуляри?

Як вибрати сонцезахисні окуляри?

11.05.21 15:01 3 748

Знайти відповідні сонцезахисні окуляри не так просто, як ви можете подумати. Звичайно, ви можете годинами приміряти кожну модель в магазині, але це непрактичне використання вашого часу. Вам потрібні оправи, які підкреслюють ваше обличчя і підходять для будь-якого випадку. Які сонцезахисні окуляри підходять до форми вашого обличчя? Як щодо того, щоб підібрати модель, яка відмінно виглядає, але не підходить за розміром? Читайте далі та ви дізнаєтеся про все це та багато іншого! Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину sunglasses.ua, в якому безпосередньо можна придбати якісні сонцезахисні окуляри за доступною ціною.

Які бувають стилі сонцезахисних окулярів?

Є кілька різних стилів сонцезахисних окулярів, тому знання того, як виглядає кожна форма, може спростити вибір правильної моделі. Найбільш популярними стилями є:

  • Авіатори. Вони популярні серед поліцейських і пілотів. Вони можуть мати градієнтні або дзеркальні лінзи в дротяній оправі.
  • Котяче око. Це сонцезахисні окуляри у вінтажному стилі, які надають обличчю стильний вигляд.
  • Прямокутник. Це універсальні та стильні сонцезахисні окуляри прямокутної форми, які можуть мати чудовий вигляд як у формальному, так і в повсякденному стилі.
  • Круг. Круглі оправи прославили Елтона Джона та Джекі Кеннеді. Вони пропонують стиль ретро.
  • Квадрат. Квадратні сонцезахисні окуляри, що створюють позачасовий образ є дуже простими та завжди модними.
  • Подорожній. Вони є одними із найпопулярніших.

Починаючи з 1600 року нашої ери, сонцезахисні окуляри зазнали ряд змін стилю і дизайну. В кінцевому підсумку найкращий стиль — це той, в якому ви відчуваєте себе комфортно і який забезпечує надійний захист від ультрафіолету.

Як правильно підібрати сонцезахисні окуляри до форми обличчя?

В ідеалі ви повинні вибрати пару відтінків, які підходять як найширшим, так і найвужчим точкам вашого обличчя. Незалежно від форми вашого обличчя, є кілька стилів, які зроблять вас схожим на кінозірку:

  1. Серце. Якщо у вас обличчя в формі серця, лінія підборіддя буде самою вузькою точкою, тому вам будуть потрібні ширші рамки зверху. Найкраще підійдуть сонцезахисні окуляри «котяче око» або квадратна модель.
  2. Овал. Обличчя овальної форми довше, ніж ширше. Насправді вона є найбільш універсальною, бо доповнює безліч стилів оправ. На овальному обличчі відмінно виглядають оправи круглої або ретро-форми.
  3. Круг. Кругле обличчя найширше біля вилиць, а також має вузьке чоло та лінію підборіддя. В даному випадку краще вибирати оправи оверсайз або авіатори.
  4. Квадрат. Квадратні обличчя зазвичай бувають широкими, тому важливо вибирати сонцезахисні окуляри з м'якими лініями або без оправи, щоб збалансувати це. Кращим вибором в даному випадку будуть круглі моделі та вайфарери.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 95)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
squade812 - 11.05.21

Хм ... У кожного Абрама своя програма.

аватар країна
JahsehDwayne - 11.05.21

детальніше ласка

аватар країна
bkhakim - 11.05.21

Каждая статья автора отлична от предыдущей. Вывод: читать автора :)