Повітряні кулі на свято

Повітряні кулі на свято

13.05.21 00:42 0 823

Професійне оформлення свята повітряними кулями — традиційний і незмінно популярний вид декорування. Святковий декор з живих квітів, тканини і паперу сильно схильний до тенденцій: він то входить в моду, то вважається «пережитком минулого». А ось повітряні кулі завжди популярні: особливо зараз, з огляду на різноманітність елементів і можливості досвідчених аеродизайнерів. Літаючі гелієві кулі, цифри, композиції, фігури, великі кулі, кульки з написом — асортимент вражає. Ви можете знайти рішення для будь-якого урочистого випадку. Ну а на сайті http://balloons.kiev.ua/, ви безпосередньо можете замовити повітряні кулі з гелієм на весілля, день народження, ювілей, дитяче свято чи корпоративний захід.

Кулі на свято: переваги

Святкове оформлення кулями — правильне рішення, тому що:

  • це самий ошатний декор, асоційований зі святковим настроєм, що несе позитивний заряд енергії;
  • різноманітність композицій вражає: від просто надутих гелієм куль «під стелю» до арок і найскладніших фігур;
  • вартість оформлення свята повітряними кулями доступна: наприклад, це дешевше, ніж декорувати приміщення композиціями з живих квітів;
  • повітряні кулі можуть виразно передати настрій, «зарядити» потрібними емоціями. Секрет — в правильному підборі кольорів і розмірів, грамотному розподілі кульок;
  • кульки можна використовувати як складовий елемент шоу. Наприклад, організувати спільне відправлення куль в небо (відмінна і вічна ідея для випускного вечора).

Які свята оформляють кулями?

Забігаючи наперед, відповімо на питання — немає свят, які не можна було б декорувати повітряними кульками. Найпопулярніший варіант — оформлення кулями дитячого свята: тут роздолля для фантазії аеродизайнерам, тому що маленькі гості завжди в захваті від яскравих забарвлень, незвичайних композицій, фігур у вигляді улюблених казкових персонажів. Тому дитячий день народження, дитяче свято і будь-який захід для маленької аудиторії завжди варто організувати, спираючись на прикрасу залу кульками.

Дорослим теж це подобається. Прикрашення заходів кулями — наприклад, ювілейного бенкету, весілля, дня народження, корпоративного вечора — дозволить підкреслити атмосферу, створити потрібний настрій. Головний акцент в цьому випадку аеродизайнери роблять на правильному підборі квітів, створенні виразних композицій.
Кулі підходять і для бізнес-заходів: особливо вдало вони виглядають на презентаціях і відкриттях. Колони і арки з повітряних кульок — незмінні елементи таких подій. Використовуючи кулі з печаткою, можна забезпечити брендування і додаткове промо.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 104)
Попередня новина: Преимущества услуг по ...
Наступна новина: Каковы преимущества ...

КОМЕНТАРІ