Кращі дизайнерські чохли для сучасних iPhone

Кращі дизайнерські чохли для сучасних iPhone

14.05.21 00:11 0 1930

Власники iPhone знають, що таке власний стиль, і намагаються відповідати своєму образу, вибираючи яскраві і незвичайні чохли для смартфонів. Технологія друку на силіконі дозволяє виробляти чохли, що відображають неповторний внутрішній світ людини, його пристрасті в музиці, літературі, кіно, живописі. Багато хто віддає перевагу продемонструвати своє почуття гумору, вибравши дотепне дизайнерське рішення. До речі, придбати дизайнерські чохли для Айфона можна в інтернет-магазині https://pikasso.com.ua/.

Переваги використання дизайнерських чохлів

Вартість цього різновиду смартфонів залишається традиційно високою, тому багато хто воліє не ховати айфони в прозорі чохли, які швидко дряпаються, втрачаючи свій зовнішній вигляд. Виділяють ряд позитивних сторін використання дизайнерських чохлів для iPhone:

  • можливість продемонструвати бездоганне відчуття смаку;
  • проста заміна вироби;
  • силікон щільно облягає корпус, захищаючи його від механічних пошкоджень;
  • чохол простіше помити, обробивши його спеціальною сумішшю або простою водою.

Універсальний варіант для всіх

Чохли з індивідуальним дизайном служать відмінним подарунком для людей різного віку. Школярі вважають за краще продемонструвати свої переваги в сфері музики або кіно, а люди старшого віку вибирають професійні фотографії і репродукції відомих полотен. Художники і дизайнери стали друкувати власні роботи на силіконових чохлах, щоб продемонструвати свої твори широким масам.
Сучасні вегани зупиняють свій вибір на варіантах, співзвучних їх стилю життя і переконанням, а фахівці IT-галузі люблять замовляти товари з принтами, зрозумілими колегам. Фанати моди купують товари від відомих брендів.

Мода на оригінальність

Незвичайні аксесуари зацікавили і дизайнерів зі світовим ім'ям, які стали випускати дизайнерські рішення. Ми зібрали топ-5 найбільш оригінальних виробів:

  • Херон Престон, що працює з Каньє Вестом, запропонував варіант в честь дослідників NASA, який ідеально підходить фанатам науки;
  • американський дизайнер Марк Джейкобс випустив свою версію із зображенням Чарлі Брауна з коміксу Peanuts;
  • дім Prada випустив чохол з фірмовим лого, який можна носити з сумками бренду;
  • художники GUCCI взяли за основу дизайн з 80-х років;
  • креативщики з Christian Louboutin використовували яскравий логотип, який видно на підошві їхнього взуття.

Незалежно від вартості виробу, оригінально оформлений чохол стане чудовою нагодою висловити свою індивідуальність і відмінним варіантом подарунка близькій людині.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 100)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ