Переваги металевих складських стелажів

Переваги металевих складських стелажів

14.05.21 17:14 2 1328

Склад - це місце де зберігається величезна кількість товарів. Саме тому, економія місця на складі є самим актуальним питанням. Ну а забезпечити її дозволяють стелажі. Саме про них ми й поговоримо далі.

Стелажі: що потрібно знати?

Стелажні конструкції широко застосовуються на різних складах, а також в побуті, в підсобних приміщеннях. Вибираючи таку продукцію, зверніть увагу, з якого матеріалу зроблені всі деталі стелажа. На сьогоднішній день широко застосовуються вироби з дерева, пластика, проте найбільш надійними є металеві складські стелажі. Вони відрізняються рядом безсумнівних переваг, що робить такі моделі найбільш затребуваними і практичними. Нумо їх розгляньмо. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "Склад Сервіс": https://ssk.ua/, в якої ви безпосередньо можете придбати металеві стелажі в Києві.

Плюси металевих стелажів:

  • Можливість вибору матеріалу. На сьогоднішній день такі конструкції створюють як зі сталі, так і з алюмінію або сплавів. У першому випадку стелаж буде важчим, але трохи міцніше. Вартість алюмінієвих стелажів вище, однак такі вироби легше і довговічніше.
  • Можливість використання в будь-який час року. Завдяки тому, що алюміній не схильний до корозії, а сталь, яка використовується для стелажів, обробляють спеціальними розчинами, такі конструкції можна встановлювати як в приміщеннях, так і на відкритому повітрі. При цьому ні температурні перепади, ні підвищення рівня вологості не впливають на їх надійність і довговічність.
  • Міцність і можливість навантаження габаритних і важких вантажів. На відміну від пластикових стелажів, металеві конструкції з легкістю витримують завантаження важкої продукцією.
  • Різноманітність модифікацій і габаритів. На сьогоднішній день підбір стелажа, придатного для конкретного складського приміщення, не складає труднощів. Існують стаціонарні і збірні варіанти (перші трохи надійніше, другі — набагато зручніше в транспортуванні), поличні, палетні, консольні конструкції. Таким чином, кожен замовник зможе вибрати відповідну модель, виходячи з параметрів вантажів, які зберігаються, площі складу та інших умов, які грають важливу роль.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 105)
Попередня новина: Преимущества систем ...
Наступна новина: Польза кофе арабики

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Fatimel - 14.05.21

Пожал бы руку автору, и дал по морде всем его ненавистникам.

аватар країна
nvskv - 14.05.21

Корисного багато знайшла для себе