Навіщо потрібно захисне скло для смартфона?

Навіщо потрібно захисне скло для смартфона?

17.05.21 19:24 0 474

Незважаючи на те, що захисні плівки залишаються популярним аксесуаром для екрану смартфонів і інших гаджетів, захисні скла випереджають їх у своїй практичності. Що таке захисне скло? Захисне скло для телефону — це дуже тонкий шматок прозорого пластика, товщиною менше 1 міліметра, що має тверду, але злегка гнеться структуру. За своєю функцією захисне скло нагадує захисну плівку, оберігаючи дисплей від пошкоджень. При цьому, на відміну від плівки, скло має ряд переваг. Нумо їх розгляньмо. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину SmartEra, якому безпосреедньо можна придбати захисну плівку за доступною ціною.

Переваги захисного скла

Головною метою захисного скла для екрану є здатність убезпечити дисплей телефону від наслідків удару. При падінні, удар на себе приймає саме захисне скло, завдяки своїй міцності. Коли удар сильний, захисне скло розбивається і тріскається. Далі, знадобиться просто купити нове захисне скло, яке є порівняно недорогим аксесуаром. І, звичайно, захисне скло надійно оберігає сам дисплей від подряпин.

Не варто забувати, що екран будь-якого смартфона є однією з найдорожчих частин апарату, тому їх вартість може доходити до декількох тисяч рублів, до 40% від ціни гаджета, не рахуючи вартості ремонту. Звичайно, при деяких ситуаціях розбивається не тільки захисне скло, але і сам екран смартфона, однак, захисне скло сильно мінімізує ці ризики.

Як встановити?

Захисні стекла наклеюються так само, як і плівки: дисплей смартфона ретельно протирається від відбитків, порошинок, обезжиривается, скло утримується подушечками пальців з боків, зі скла знімається захисна плівка і воно наклеюється на екран. При наклейці, скло потрібно тримати рівно, не торкаючись пальцями до клейкою стороні, намагаючись розрахувати однакові відступи по краях екрану, наклеювати поступово зверху-вниз або знизу-вгору, попутно акуратно притискаючи його до дисплея, в уникненні попадання бульбашок з повітрям. Притискати і розглаждувати можна спеціальною безворсовою серветкою або просто пальцем.

Як обрати?

Скло буває різних розмірів. Вони можуть випускатися як під певну модель апарату, так і бути універсальними, придатними під конкретний розмір екрану. Універсальні скла підбираються під розміри дисплея і з урахуванням вирізів під динамік або камеру. Більшість смартфонів 2019 року, як і марка Хайскрін, виготовлені з округленими краями, що потрібно врахувати при підборі універсального скла. Скло зазвичай випускається прямим, що не мають заокруглень, тому виробники роблять їх трохи меншими, ніж фактичний розмір екрану, щоб захисне скло не відклеювалося по краях.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 104)
Наступна новина: Найкраща ...

КОМЕНТАРІ