Найкраща медіатрансформація: Єгора Гордєєва відзначили нагородою VIVA! Awards

Найкраща медіатрансформація: Єгора Гордєєва відзначили нагородою VIVA! Awards

17.05.21 19:27 0 685

Напередодні, у недільний вечір 16 травня, відбулася перша вечірка після локдауну та церемонія нагородження VIVA! Awards. У цей вечір на сцені івент-холу Navy VIVA! відзначили спеціальними статуетками 8 найсильніших і найуспішніших зіркових героїв, які попри виклики часу змогли зробити неможливе.

Рік пандемії змінив життя всіх людей - поміж них є ті, хто використав нові реалії та вийшов на новий рівень можливостей, особистим прикладом надихнув і мотивував своїх шанувальників. Серед таких відомих персоналіїв отримав особливу відзнаку VIVA!  телеведучий найрейтинговішого ранкового шоу Сніданок з 1+1, контент мейкер, журналіст, філософ за освітою, медіатренер у Вищій школі Media & Production - Єгор Гордєєв. На карантині телезірка пройшов велику медіатрансформацію та став продюсером першого в Україні денного шоу  у форматі інфотейнмент на 1+1 “Твій день”. Відзнаку “медіакар'єра року” Єгору вручила головна редакторка зіркового журналу VIVA! Іванна Слабошпицька.

“Це буде шоу про життя тут і зараз. Карантин показав, що насправді ми хочемо живих емоцій, живого спілкування, ми сумуємо за цим. Ведучі будуть проживати разом з телеглядачами події у прямому ефірі. Це буде серіал, великий ситком про актуальні події – душевно, яскраво, по-справжньому тепло. Я не просто став продюсером “Твій день”. Я став і татом, і мамою, і психологом. Це найдовше прямоефірне шоу країни - п’ять годин в ефірі. Це статуетка всієї команди Сніданку, які плідно працювали весь цей непростий рік, у таких нових умовах, адже карантин – це ще й про зменшення грошей, а ми на телебаченні також про бізнес, і думаємо, як зробити так, щоб це дивилися, і зробити вау-проєкт цікавий глядачеві. Дякую всій команді та вашій підтримці!” - подякував зі сцени Єгор Гордєєв.

Уже з наступного понеділка, 24 травня об 11:15 в прямий ефір виходить перше денне шоу в Україні - Твій день на 1+1. Його будуть вести 7 ведучих. 

Підтримати Єгора на церемонії нагородження прийшла його телесім’я “плюсів” - ведучі Твій день - Стася Ровінська та Володимир Рабчун, а також колеги зі Сніданку - Людмила Барбір, Олександр Попов та телепара Єгора - Неля Шовкопляс. 

Ведучим церомонії був Тимур Мірошниченко з дружиною, який і сам пройшов трансформацію та був обраний телезіркою Твій день.

Свої особливі нагороди VIVA Аwards отримали і такі українські зірки - Маша Єфросініна, Надя Дорофєєва, Оля Полякова, Сергій Танчинець (гурт «Беz обмежень»), Катерина Кухар та Олександр Стоянов, Раміна Есхакзай, Стас Жирков.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 101)
Попередня новина: Навіщо потрібно захисне ...
Наступна новина: У чому переваги ...

КОМЕНТАРІ