Папа Римський: «З величезною тривогою слідкую за тим,що діється на Святій Землі»

Папа Римський: «З величезною тривогою слідкую за тим,що діється на Святій Землі»

18.05.21 09:05 0 326
Папа Римський Франциск у неділю відреагував у проповіді на загострення подій на Близькому Сході. Глава католицької церкви закликав зупинити «гуркіт зброї» в Ізраїлі та Смузі Гази.

«З величезною тривогою слідкую за тим, що діється на Святій Землі. В ці дні взяли верх жорстокі збройні сутички між Смугою Гази та Ізраїлем, загрожуючи перетворитися у спіраль смерті та знищення. Величезна кількість людей зазнали поранень, багато невинних загинули. Між ними є також діти, і це жахливо та неприйнятно. Їхня смерть є знаком того, що відсутнє бажання будувати майбутнє, але – знищити його», – сказав папа Франциск.

Понтифік також вказав на зростання насильства та ненависті, що охоплює різні міста Ізраїлю і «завдає глибоких ран братерству та мирному співжиттю між громадянами».

«Молімося неустанно за те, щоби ізраїльтяни та палестинці зуміли віднайти шлях діалогу й прощення, щоби бути терпеливими будівничими миру і справедливості», – звернувся папа Франциск.

За останніми даними, з боку палестинців у Газі загинуло 174 людини (49 загиблих – діти). Ізраїль повідомив про 10 загиблих, в тому числі про двох дітей. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як суперечності в Єрусалимі спричинили нові запеклі бої в Ізраїлі та Смузі Гази

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Розклад занять на цей ...

КОМЕНТАРІ