Яке спорядженння необхідне для полювання?

Яке спорядженння необхідне для полювання?

18.05.21 18:53 1 531

Полювання це не просто розвага, це серйозне хобі, а для деяких навіть спосіб заробітку. Для максимально результативного полювання, необхідно дуже серйозно підійти до процесу його організації. Одним з аспектів організації виїзду на полювання, є підбір необхідного спорядження. Нумо розгляньмо, що до нього відноситься. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину "Чотири Сезони": https://arms.in.ua/, в якому безпосередньо можна придбати спорядженння для полювання за дуступною ціною.

Базова частина

Базову частину спорядження становитимуть загально туристичні предмети:

  1. Спальний мішок і намет на випадок якщо немає мисливського будиночка. Спальний мішок повинен відповідати температурному режиму навколишнього середовища.
  2. Поліуретановий туристичний килимок необхідний навіть при наявності мисливського будиночка, так як дозволить уникнути прямого контакту з холодною землею під час відпочинку.
  3. Куртка також, як і спальний мішок, повинна відповідати навколишньому середовищу. Якщо полювання відбувається в холодну зиму, то варто використовувати як можна більш теплу куртку. Для вітряної та дощової погоди варто використовувати вітрозахисну куртку.
  4. Враховуючи принцип багатошаровості одягу, варто також взяти з собою вироби з вовни або з флісу. Сюди варто включити: светр, шкарпетки, рукавички, шапку.
  5. Штани також, як і інший одяг повинен захищати від негоди. На цю роль підходять брезентові штани або мембранні штани. Тепла і суха погода дають можливість використовувати будь-які інші тактичні штани, які відмінно підходять для полювання.

Мисливські елементи спорядження:

  • Природно, що ніякого полювання не може бути без рушниці, тому в першу чергу варто взяти її. При необхідності варто використовувати спеціальний чохол для зброї. Крім чохла варто мати з собою рюкзак, в якому буде розміщено все необхідне вам для вдалого полювання.
  • Для зброї необхідні боєприпаси (підбираються індивідуально виходячи з цілей полювання), які в свою чергу повинні бути розміщені в зручному для вас місці.
  • Якщо ваша мисливська зброя має змінний магазин, то ви можете розмістити споряджені магазини в подсумки. Якщо ваша зброя не має магазину і вимагає ручного заряджання боєприпасів, то варто використовувати патронташ. Сьогодні є велика різноманітність патронташів (пояса, розвантажувальні жилети, для розміщення на прикладі і так далі).
  • Для зручного носіння самої рушниці варто використовувати спеціальний рушничний ремінь.
  • Іншим, не менш важливим ніж рушниця, засобом мисливця, є ніж. Для носіння ножа теж слід використовувати піхви або підсумок, що дозволяють розмістити його на розвантажувальній системі або поясі.
  • Для навігації в лісі можна використовувати компас. Крім компаса рекомендується мати при собі годинник.
  • При полюванні в нічний час необхідно використовувати ліхтар. Ліхтар може виконувати не тільки освітлювальну функцію, а й функцію подачі сигналів.
  • З оптичних приладів рекомендується взяти з собою бінокль або монокуляр.
  • Для непередбачених ситуацій використовується аптечка, яка може бути зручно розміщена в підсумці на вашому поясі.

Кухонне приладдя для привалу

Для привалу на полюванні рекомендується використовувати стандартний похідний набір, в який будуть входити:

  1. котелок (бажано армійського зразка);
  2. ложка (або набір);
  3. кружка або фляга;
  4. термос для гарячих напоїв;
  5. сірники або запальничка.

Для носіння різних паперів, документів, телефону, ключів і всього іншого використовуйте адміністративний підсумок.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 111)
Попередня новина: Для чего нужен договор ...
Наступна новина: Переваги сервісів доставки ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
milknumber1 - 18.05.21

Сайт супер, побільше б таких!